Welke humidor wordt aanbevolen voor beginners?

Zelfs als een beginner is het belangrijk om een humidor te kopen die al de basisopties heeft van een humidor . Gelukkig worden alle kleine humidors van de bekende merken, zoals adorini, al tegen een scherp tarief aangeboden.

Voor degene die net met het roken van sigaren is begonnen, is de A4260128723090&&>Adorini Torino Deluxe in het zwart of de Cedro een goede keuze. De Torino is de bestverkochte humidor in onze winkel.

Echter, wanneer u er redelijk zeker van bent dat het roken van sigaren iets is wat bij u past, dan is het aan te raden om met een iets groter model humidor te starten. De meeste sigarenrokers lopen al snel tegen het gebrek aan ruimte aan. Dit daar u vaak al snel diverse soorten sigaren opslaat, een aantal om tussendoor even te roken, andere om te bewaren voor speciale aangelegenheden, daarbij dient u er rekening mee te houden dat de humidor zorgt voor een verdere rijping van uw sigaren , wat de smaak ten goede komt.

Een ander voordeel van een iets grotere humidor is dat het later uitgerust kan worden met een elektronisch luchtbevochtigingssysteem . Dit is niet mogelijk in eem kleiner model, zoals de Torino, alle andere >C41&&> Adorini humidors zijn ruim genoeg om een elektronische luchtbevochtiger in te bouwen.

De elektronische luchtbevochtigingssystemen zorgen voor een simpele opslag van uw sigaren, zelfs voor de beginnende sigarenroker en houden uw sigaren in optimale conditie. Het elektronische luchtbevochtigingssysteem kan later altijd weer overgeplaatst worden naar een grotere humidor, mocht daar behoefte aan zijn.

Hoe nauw dient een humidor gesloten...


Heb ik een humidor nodig die de...