Daniel Marshall

Daniel Marshall

De bekroonde humidors van Daniel Marshall zijn te vinden in de huizen van de grootste namen in sport, entertainment en wereldaangelegenheden. De klasse, het onderscheid en de stijl die elke creatie biedt, hebben Daniel Marshall humidors stevig geplaatst als de maatstaf voor alle luxe sigarenopslagoplossingen.


The Rise of Daniel Marshall
Het Humidor-verhaal van Daniel Marshall begint in 1982 toen Marshall zijn doel wilde bereiken: ontwerper worden voor enkele van de meest prestigieuze huizen voor luxegoederen ter wereld. Hij introduceerde zijn unieke ontwerpen bij Cartier en Dunhill. Dunhill gaf Marshall de opdracht om sigarenhumidors voor de Noord-Amerikaanse markt te maken en al snel trokken zijn creaties de aandacht van de beste designhuizen in Europa.
Kort daarna ontwierp Marshall luxueuze speciale houtproducten voor Dunhill, Cartier, Pierre Cardin, Tiffany's, Bijan, Neiman Marcus en meer. De ontwerpen van Marshall zouden uiteindelijk hun weg vinden naar spraakmakende persoonlijkheden zoals onder meer Tom Cruise, koning Hassan II van Marokko, Ronald Reagan, Michael Jackson, Marlon Brando en prins Rainier van Monaco. Dit opende de deuren naar productplaatsing in films, televisie en exclusieve contracten met topbedrijven wereldwijd.

Toch duurde het tot 1992 voordat Daniel Marshall synoniem zou worden met sigarenhumidors. Dit was het jaar waarin het beroemde tijdschrift Cigar Aficionado verscheen en het gezicht van de sigarenindustrie voor altijd veranderde. Door een succesvolle reclamecampagne, waarin voorbeelden van zijn humidors op evenementen en mond-tot-mondreclame werden gepresenteerd, werd Daniel Marshall het gesprek van zowel experts uit de industrie als sigarenliefhebbers. Zijn humidors begonnen onmiddellijk te verschijnen op de lijst van beste humidors van het jaar en de beste kooplijsten over de hele wereld.


Met de ongelooflijke vraag naar zijn humidors, besloot Marshall zijn run met de luxe designhuizen te beëindigen en zich alleen te concentreren op het maken van humidors van het merk Daniel Marshall. Hij sloot zich aan bij de Gianni Versace-fabriek om een ​​lijn lederen sigaaraccessoires te maken en ontwikkelde in de loop der jaren een breed scala aan sigaargerelateerde luxe geschenken die geliefd zijn bij liefhebbers van overal.

Marshall werkt ook samen met de beste sigarenmakers in de branche, waaronder Manuel Quesada, Nestor Plasencia en Carlos Fuente, Jr., om een ​​serie best beoordeelde sigaren te produceren. Geen van deze DM-sigaren heeft zoveel aandacht getrokken als de nu legendarische Daniel Marshall 24kt Gold-sigaar, bedekt met 25 flinterdunne lagen van 24-karaats Italiaans goud.

Door mensen als Arnold Schwarzenegger, Denzel Washington, John Travolta, David Beckham, Jay-Z en de Britse koninklijke familie aan zijn prestigieuze klantenlijst toe te voegen, staat de blijvende erfenis van Daniel Marshall stevig op zijn plaats. Dus het is dat Daniel Marshall-humidors zijn gestegen tot de ongeëvenaarde hoogten waar ze vandaag rusten als enkele van de meest wenselijke humidors ter wereld.

Waarom DM-humidors?
Daniel Marshall of DM humidors bieden sigarenliefhebbers een mix van luxe, uitzonderlijk vakmanschap, stijl en functionaliteit als geen ander. Van scherp geprijsde aanbiedingen tot weelderige unieke humidors die voor duizenden dollars kunnen worden verkocht, elke Daniel Marshall-humidor is het product van Marshalls toewijding aan uitmuntendheid.

Prachtig exterieur
Van reis- en desktopmodellen tot grote schatkisten, elke Daniel Marshall-humidor is gemaakt met alleen materialen van de hoogste kwaliteit. Prachtig generfd burl hardhout is een Marshall-specialiteit, met randen van zwart ebbenhout die het uiterlijk van de humidor een elegante verfijning geven. De beroemde 1000-coat-afwerking van Daniel Marshall voegt laag op laag lak toe aan de humidors voor een opvallend hoogglans uiterlijk dat het beste van het houtnerfpatroon naar voren brengt.


De buitenkant van elke desktop DM humidor is afgewerkt met een 24-karaats verguld met Daniel Marshall gemerkt slot en sleutelset die aan alle kijkers laat zien dat de humidor toebehoort aan een kenner van onderscheid. Het verbluffende uiterlijk van DM-humidors zorgt ervoor dat ze de aandacht trekken, ongeacht waar ze zijn geplaatst.

Exquise interieur
Het interieur van elke humidor is van de beste Braziliaanse Spaanse ceder, die een hoge vochtopname biedt die samenwerkt met een luchtbevochtiger om een ​​optimale vochtigheidsregeling te behouden. De ceder versterkt ook de smaak en het aroma van sigaren en biedt de ideale ruimte voor sigarenrijping.


Afhankelijk van het model DM-humidors, helpen trays en verdelers van Spaanse ceder ook om sigaren georganiseerd en klaar te houden voor uw plezier. Elke DM-humidorruimte combineert deze functionaliteit uitstekend met een verleidelijke stijl en voegt een vleugje weelde toe aan de opslagruimte. Van kwadrantscharnieren tot zelfs de kleinste schroeven, elk accent in het interieur is gepolijst 24kt gouden plaat.

Effectieve vochtigheidscontrole
Alle humidors van Daniel Marshall bevatten een beproefde schuimluchtbevochtiger. Voor desktopmodellen wordt de luchtbevochtiger netjes opgeborgen in een cederhouten houder voor luchtbevochtiger die aan de onderkant van het deksel is bevestigd. Ventilatieopeningen in zowel de luchtbevochtiger als de cederhouder laten het vocht vrij door de humidor stromen, zodat sigaren alle zorg krijgen die ze nodig hebben.


Een andere populaire functie van DM-desktophumidors is een magneetstrip met de nummers 1 tot en met 12, zodat u maandelijks kunt zien wanneer het tijd is om de luchtbevochtiger opnieuw te vullen en een bevochtigingsoplossing toe te voegen. Deze unieke opstelling zorgt voor een gemakkelijke, minder frustrerende manier om het onderhoud van de luchtbevochtiger bij te houden.
Zoals bij elke luchtbevochtiger, wordt het ten zeerste aanbevolen om altijd gedestilleerd water in de DM-luchtbevochtiger te gebruiken, samen met een hoogwaardige -bevochtigeroplossing. Als u wilt upgraden naar een luchtbevochtiger op basis van acrylpolymeer of een ander type apparaat, vergelijk dan de afmetingen met de DM-luchtbevochtiger om er zeker van te zijn dat deze in de houder past.

De desktophumidors van Daniel Marshall bevatten ook een digitale hygrometer. Dankzij het gemakkelijk af te lezen display kunt u zowel de huidige niveaus als de hoge en lage relatieve vochtigheid en temperatuur controleren. De hygrometer wordt geleverd met sterke magneten die hem stevig op zijn plaats houden in een frame van Spaanse ceder aan de onderkant van het deksel.

Levenslange garantie
Als bewijs van het hoge kwaliteitsniveau van elke humidor, wordt elke Daniel Marshall humidor geleverd met een authenticiteitscertificaat dat garandeert dat u een authentieke humidor van wereldklasse krijgt van een van de beste in de branche. Marshall is zo serieus over de kwaliteit van de humidors dat ze allemaal een levenslange garantie hebben.

De keuze van de kenner
<PD26 &&>

Er is tegenwoordig misschien geen andere lijn humidors in de wereld die kwaliteit, luxe en functie zo succesvol combineert als de creaties van Daniel Marshall. Met een levenslange passie ingebed in het hart van elke creatie die zijn naam draagt, zijn Daniel Marshall humidors gewoon de ultieme keuze voor de serieuze sigarenkenner.


Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf € 99,00 . Voor een bestelling onder de € 99,00 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.