Filters

Megajet

Megajet

S.T. Dupont Megajet - De nieuwe kunst van het aansteken van een sigaar.
De fabrikant van luxe artikelen S.T. Dupont biedt sigarenliefhebbers nu een herziene versie van de bekende Maxijet aansteker. Groter, hoger en krachtiger zijn de juiste attributen voor deze collectie.
Het ontwerp van de Megajet serie
is klassiek elegant, tijdloos en gebaseerd op het uiterlijk van de Megajet aanstekers. Wat is het verschil?
Alleen al de afmetingen zijn beduidend anders. Een St. Dupont Megajet aansteker heeft buitenmaten van 73 x 40 x 16 mm en heeft dus een opmerkelijk groter gastankvolume waar elke ervaren liefhebber blij mee zal zijn.

Technische kenmerken
Met een verbazingwekkende gastankinhoud van 1,7 g is dat genoeg voor ongeveer 200 ontstekingen. De Megajet kan tot 30 keer met een gasfles van de fabrikant worden bijgevuld. En dan nu de buitengewoon krachtige straalvlam waar de fabrikant goed over heeft nagedacht. Een innovatieve en bijzonder brede straalvlam ontsteekt voortaan je rookschatten.
Met een vlambreedte van 2 cm, die in een piramidevorm naar boven toe taps toeloopt, kan het oppervlak van de sigarenbasis optimaal worden aangestoken. De intensiteit van de steekvlam is aan de onderkant van de aansteker instelbaar.
Hij is tegen windsnelheden tot 70 km/u bestand, wat overeenkomt met een 7 op de schaal van Beaufort.
De drie grote luchtinlaten aan de voor- en achterkant van de Megajet zorgen ervoor dat de sigaar snel wordt aangestoken en dat de vlam permanent van gas wordt voorzien.
De luchtinlaten zijn voorzien van stevige beschermroosters om de technologie binnenin tegen vuil te beschermen. Een andere beschermende maatregel die door de fabrikant moet worden genoemd, is het head-over veiligheidssysteem voor maximale veiligheid.
De aansteker kan nooit spontaan in je zak of in je hand worden ontstoken.
Technisch gezien wordt de vlam door een elektronische piëzopiston bediend. Het basismateriaal van de behuizing is een zinklegering, waardoor de aansteker 93 gram weegt. Het ontwerp is absoluut tijdloos, aantrekkelijk en ergonomisch.
Een absolute flatteerder dankzij de afgeronde randen en zijkanten van de Megajet. Na de eerste praktijkervaringen met de collectie zijn we absoluut onder de indruk en geloven we niet in het verdringen of kannibaliseren van de Maxijet-serie, omdat deze op verschillende kenners gericht zijn.


Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf € 99,00 . Voor een bestelling onder de € 99,00 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.