Caseti

Caseti

Sigarenliefhebbers die een sigarenaansteker willen met een mengeling van opvallend modern design en grote functionaliteit, vinden hiervoor bij Caseti vele mogelijkheden. Caseti aanstekers leveren een indrukwekkende prijs-kwaliteitverhouding, waarbij een luxueuze verfijning naadloos met een betrouwbare vlam samengaat.


De missie van Caseti

Het team achter Caseti aanstekers streeft ernaar om aanstekers te leveren waar sigarenliefhebbers, wanneer ze hun favoriete rookwaar aansteken, op kunnen vertrouwen. Het Caseti team (en de naam zelf) suggereren dat deze aanstekers hun aanzien hebben opgebouwd, door het volgen van een aantal belangrijke principes die elke aansteker moet belichamen:

 • Klassiek
 • Esthetisch
 • Sensationeel
 • Elegant
 • Grondig
 • Integraal

  De bedoeling achter deze woorden is aanstekers te maken die kwaliteit en betrouwbaarheid leveren en toch de gebruiker een eigen individualiteit bieden. Of Caseti's team dit doel met elke aansteker bereikt heeft, kunt u als geen ander het beste zelf bepalen. Maar u zult zeker ervaren dat het voortreffelijke gevoel van de aansteker in de hand en het gemak van ontsteken sterke bewijzen zijn voor het succes van Caseti's missie.

  Een Caseti aansteker kiezen

  Met een ruime keuze aan mogelijkheden is er een Caseti aansteker die bij elke gelegenheid en of stijl past. Caseti aanstekers bieden een luxe uitstraling en gebruiksvriendelijke vormgeving die helpen om van Caseti een blijvende bestseller te maken. Er zijn een paar punten waarmee u rekening dient te houden bij het kopen van een Caseti aansteker:

  Ontstekingstype
  Caseti biedt butaan aanstekers in traditionele vuursteenaanstekers en de meer populaire piëzo-elektrische aanstekers, elk met zijn eigen voor- en nadelen.

  Vuursteen
  Caseti's aanstekers met vuursteen produceren, met slechts een fikse beweging van het deksel en een rol van het vuursteenwiel, elegante en zachte vlammen. Het nadeel van aanstekers met vuursteen is het extra onderhoud, dit daar de vuurstenen af en toe vervangen moeten worden. Dit wordt ruimschoots gecompenseerd door hun duurzaamheid, en hun tijdloze uitstraling. De Caseti President aansteker is een goed voorbeeld van het bewandelen van de grens tussen nostalgie en eigentijdsheid.

  Piëzo-elektrisch
  Caseti's piëzo-elektrische aanbod omvat zowel een jet flame als een zachte vlam, zoals de Caseti Cannes Chrome. Piëzo-elektrische ontsteking maakt het vervangen van vuurstenen overbodig en gebruikt in plaats daarvan een kwartskristal als slagmechanisme. De precisiewerking van dit systeem kan echter gevoeliger zijn voor storingen door puin en stuiterende druppels. Maar met de juiste hantering en weinig onderhoud, behalve het vullen met butaan, zullen deze aanstekers uw sigaren of sigaretten in een snelle en gemakkelijke beweging aansteken.

  Vlamtype

  Dit heeft veel te maken met persoonlijke voorkeur, maar het wordt ook bepaald door waar en hoe u de aansteker wenst te gebruiken. Traditionele aanstekers met een zachte vlam, zoals de Caseti Rome Black/Gold, zijn ideaal voor de momenten binnenshuis die een vleugje elegante klasse vereisen. Traditionele aanstekers met zachte vlam kunt u het beste gebruiken daar waar de wind weinig of geen invloed heeft.

  Jet flame aanstekers, zoals de Caseti Jet Flame Toortsaansteker Chroom/Zwart, zijn geweldig voor buiten en geven een meer gerichte windvaste vlam die het aansteken van sigaren tot een zeer efficiënte taak kan maken.

  Grootte van de aanstekers
  De ontwerpers van Caseti streefden ernaar om aanstekers te maken die zowel in de hand als in een broekzak prettig te dragen zijn. Veel van de aanstekers in het Caseti assortiment kennen een slank profiel. De Caseti Piezo Slim Aansteker Chroom/Zwart is een populair voorbeeld. Caseti biedt, voor wie liever aanstekers heeft die forser van formaat zijn, tevens een aantal goede opties aan. De Caseti Soleil Aansteker Chroom/Blauw is een mooie optie die een robuuste look en feel biedt.

  Afwerkingen
  Caseti aanstekers zijn in luxueuze afwerkingen verkrijgbaar, die zo Caseti's missie om elegante en esthetisch aantrekkelijke aanstekerontwerpen te leveren volledig waarmaken. Van decoratief chroom of goudplaat tot voortreffelijke lak, Caseti aanstekers passen bij elke mood, hoe casual of formeel deze ook is. De Caseti Homme Aansteker Zwart is een publiekslieveling die het strakke uiterlijk van verchroomd met oogstrelende zwarte lak combineert.

  Extra kenmerken van aanstekers
  Caseti aanstekers bieden een grote verscheidenheid aan functies aan, die uw ervaring met aanstekers zeker een meerwaarde geven. Elke aansteker biedt een unieke reeks kenmerken, overweeg dus zorgvuldig welk type het best bij uw eigen behoeften aansluit. Veel voorkomende kenmerken van Caseti aanstekers zijn onder meer:
 • Ontsteking met één druk op de knop
 • Meerdere vlammen
 • Geïntegreerde sigarensnijder
 • Venster voor het brandstofniveau
 • Extra groot instelwiel voor vlammen

  Deze en andere kenmerken dragen aan de toch al indrukwekkende waarde van elke Caseti aansteker bij. Behoud de waarde en optimale prestaties door alleen premium butaan brandstof en vuursteentjes te gebruiken. Zo zal uw Caseti aansteker nog jarenlang kwaliteitsvlammen leveren.

  Caseti Levert


  Caseti aanstekers zijn voor de veeleisende rookliefhebber die kwaliteit, waarde, en kosmopolitische sensibiliteit zoekt. Klassieke zachte vlam of moderne jet flame, vuursteen of piëzo, dun profiel of dik, er is een Caseti aansteker die bij u past.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf € 99,00 . Voor een bestelling onder de € 99,00 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.