Caseti Piezo Slim Aansteker Chrome / Zwart

Review rating 5/5
(3 Waardering)
€59,50

Beschikbaarheid: Niet meer beschikbaar
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
De mensen bij Caseti beseffen dat aanstekers niet altijd groot, omvangrijk of complex hoeven te zijn om stijl en betrouwbaarheid te bieden. Ze begrijpen dat minder soms inderdaad meer is. Voor degenen die elegantie willen zonder de massa, biedt het team de Caseti Piezo Slanke Aansteker Chroom/Zwart.

Deze prachtig elegante aansteker heeft een zeer aantrekkelijke zwarte lakafwerking met chromen accenten die een stille verfijning uitstralen die bij uitstek geschikt is voor zowel informele als formele omgevingen. Het superslanke profiel, het comfortabele gevoel en de draagbaarheid zorgen ervoor dat u, waar u ook heen gaat, niet zwaar wordt belast.

De minimalistische uitstraling van de aansteker gaat over in zijn functionaliteit, met een gebruiksvriendelijk piëzo-elektrisch kwartsontstekingssysteem. Klap gewoon het deksel om en druk op de aan de zijkant gemonteerde knop om een ​​traditionele zachte vlam klaar te hebben voor actie. Het bijvullen van butaan is snel en eenvoudig. Bovendien hoeft u zich met het piëzo-elektrische systeem nooit zorgen te maken over het wisselen van vuursteentjes. Dat beperkt het onderhoud tot het absolute minimum.

Ongeacht de situatie zal de Caseti Piezo Slanke Aansteker Chroom/Zwart een betrouwbare publiekstrekker blijken te zijn. Het formaat van de aansteker, het uitgebalanceerde gewicht en de verleidelijke uitstraling maken het een must-have voor degenen die ingetogen luxe wensen, zonder het weelderige prijskaartje. Het is een geweldig cadeau.
Ean code: 4031872281774
Bekleding: Verchroomd
Materiaal: Metaal
Merk: Caseti
Gewicht product: 39 g
Gas: Butaangas
Type vlam: Zachte vlam
Onderdeel Identificatie nummer: 28177
Afmetingen: 7 mm x 35 mm x 81 mm
Extra: Geen
Raampje voor gasniveau: Nee
Geschikt voor pijprokers: Nee
Vlammen: 1
Kleur: Zwart

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Review rating 5/5
(3 Waardering)
Review rating  
100 % (3 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating
 17 apr 2020
Orgineel vertaald uit het Italiaans
Heel chique en elegant
Review rating
 01 feb 2020
Review rating
 07 dec 2014
00:00 00:00