We bieden onze klanten een breed scala aan betalingsmogelijkheden. De beschikbaarheid van sommige betaalmethoden is beperkt beschikbaar en hangt af van het land van levering. De aangeboden betaalmethoden worden op het bestelformulier getoond, nadat het afleveradres is ingevoerd.

Betaling per creditcard en bankpas

U kunt gemakkelijk, met een creditcard en bankpas, veilig betalen. Wij accepteren de meest populaire creditcards, waaronder Visa, MasterCard, American Express en JCB. Daarnaast kunnen we betalingen verwerken met de meeste betaalkaarten die zijn uitgegeven door MasterCard en Visa, zoals Visa Electron en Visa Debit.

Beschikbaarheid

Betaling per creditcard en betaalpas is beschikbaar voor klanten in alle landen.

Veiligheid

We volgen de beste werkwijze voor maximale beveiliging van de kaartgegevens van onze klanten. Wanneer u bij de kassa kiest voor betaling per creditcard of betaalpas, wordt u doorgestuurd naar de betalingspagina van de gespecialiseerde betalingsprovider (Computop; Redsys) die met onze bank samenwerkt. Deze providers zijn gecertificeerd volgens de hoogste beveiligingsnormen (PCI-D DSS). Dit betekent dat uw creditcardgegevens niet worden verwerkt of opgeslagen op een van onze eigen servers. Uw kaartgegevens zijn op elk moment niet zichtbaar voor ons of onze medewerkers, met uitzondering van maximaal zes cijfers van uw kaartnummer om uw betaling te identificeren. Na maximaal 60 dagen verwijdert de betalingsprocessor uw kaartgegevens.

Wanneer worden mijn kosten in rekening gebracht?

Betalingen worden op dezelfde dag dat u de betaling indient verwerkt.In het geval dat een product, voor 3 weken of langer, niet beschikbaar is, vanaf de datum van de bestelling, zullen we uw betaling terugbetalen en vervolgens contact met u opnemen over de betaling zodra het product weer beschikbaar is.

Annuleringen & retourbetalingen

Alle terugbetalingen worden binnen een maximum van 2 weken, vanaf de datum waarop is overeengekomen om te restitueren, aan u voldaan. Alle terugbetalingen worden gedaan naar dezelfde creditcard of betaalkaart welke is gebruikt voor de oorspronkelijke betaling. Houd er rekening mee dat het in sommige gevallen mogelijk is dat de terugbetaling op uw creditcardafschrift wordt weergegeven met de datum van de oorspronkelijke betaling in plaats van de datum van terugbetaling.

Betaling met PayPal

U kunt via PayPal betalen. Het is ook mogelijk om via PayPal te betalen, zelfs zonder een PayPal-account aan te maken. Indien u geen account wenst aan te maken, kiest u 'Geen PayPal-account' nadat u bent doorgestuurd naar PayPal.

Beschikbaarheid

Betaling via PayPal is beschikbaar voor klanten in alle landen.

Veiligheid

U wordt direct doorgestuurd naar de PayPal-website om in te loggen en de betaling te regelen. Uw PayPal-inloggegevens worden niet via onze eigen servers doorgegeven. We hebben op geen enkele manier toegang tot uw PayPal-inloggegevens. Uw betaling is beperkt tot precies het bedrag dat u zelf in de PayPal-transactie autoriseert.

Wanneer worden mijn kosten in rekening gebracht?

Betalingen via PayPal worden binnen enkele minuten na de bestelling verwerkt.

Annuleringen & retourbetalingen

Wanneer u via PayPal betaald, worden eventuele retourbetalingen, binnen maximaal 2 weken, naar uw PayPal-rekening uitgevoerd. Indien u via PayPal hebt betaald zonder een account aan te maken, crediteert PayPal het geld terug naar de account of de kaart die u heeft gebruikt om de betaling uit te voeren.

Contante betaling bij aflevering

U kunt uw bestelling bij aflevering rechtstreeks aan de koerier van UPS of DHL betalen. Dit is een relatief dure vorm van betaling, welke door de pakketdienstverleners wordt aangeboden. Vanwege de hoge kosten in vergelijking met onze andere betaalmethode, moeten we helaas een toeslag in rekening brengen voor deze betalingsmethode, die van land tot land varieert en wordt aangegeven tijdens het afrekenproces. De pakketservice accepteert alleen betaling in contanten en u moet het juiste bedrag bij de levering gereed hebben. In het verleden moest een extra vergoeding rechtstreeks aan de koerier worden betaald. Dit is niet langer het geval. U hoeft alleen het bedrag te betalen dat op de factuur staat vermeld, inclusief alle kosten die zijn verbonden aan betaling onder rembours.

Beschikbaarheid

UPS en DHL bieden elk een betaling onder rembours (COD) aan voor verschillende landen. DHL biedt deze service alleen aan voor Duitsland, Italië, Spanje en Portugal. UPS biedt de service voor een veel uitgebreider scala aan landen. De beschikbaarheid van deze betalingsoptie is ook afhankelijk van de gekozen verzendoptie. Bestellingen die kasten bevatten die de maximaal toegestane afmetingen van de pakketdiensten overschrijden, worden door een expediteur verzonden, in dit geval is deze betalingsoptie niet beschikbaar.

Veiligheid

Er worden geen betalingsgegevens in welke vorm dan ook aan ons overgedragen, dus er zijn geen mogelijke beveiligingsproblemen met deze betalingsoptie.

Wanneer worden mijn kosten in rekening gebracht?

Bij aflevering door de pakketdienst.

Annuleringen & retourbetalingen

Indien u contant betaalt bij aflevering, hebben we geen gegevens over hoe u een teruggave kunt doen. Daarom zullen we contact met u opnemen om te vragen naar welke bankrekening u wilt dat wij uw terugbetalingsregeling overmaken. Eventuele retourbetalingen worden binnen 2 weken gedaan.

Betaling door SEPA-incasso

U kunt betalen met SEPA-incasso. In een aantal landen is dit een van de meest populaire betalingsopties voor e-commerce en deze betaling is nu beschikbaar voor veel EU-landen. U geeft eenvoudig de IBAN-code op van het account waarvan u de bestelling wilt betalen. Betalingen via SEPA-incasso worden altijd in EURO gedaan.

Beschikbaarheid

Deze betalingsoptie is beschikbaar voor klanten in EU-landen. Voor EURO-landen kan de betaling gemakkelijk online worden afgerond. Klanten buiten de EU-landen, met een andere valuta dan EURO, dienen een formulier af te drukken en deze naar onze betalingsprovider te verzenden. De beschikbaarheid van deze betalingsoptie is onderhevig aan een risicoanalyse, welke wordt uitgevoerd door onze betalingsprovider.

Veiligheid

Wanneer u Sepa Direct Debit kiest, wordt u doorgestuurd naar de website van onze betalingsprovider (Computop; Klarna). Volg de stappen om uw IBAN-code op te geven. Deze providers zijn gecertificeerd volgens de hoogste beveiligingsnormen (PCI-D DSS). Uw bankgegevens worden niet verwerkt of opgeslagen op onze eigen webserver. De betalingsverwerker geeft de direct debitopdracht rechtstreeks door aan onze bank.

Wanneer worden mijn kosten in rekening gebracht?

Betalingen per automatische incasso worden verwerkt op dezelfde dag dat u de betaling indient.

Annuleringen & retourbetalingen

Indien u via automatische incasso betaalt, worden eventuele retourbetalingen binnen twee weken, op de bankrekening waarmee u de oorspronkelijke betaling hebt gedaan, verricht. Het kan tot 3 werkdagen duren voordat een teruggave zichtbaar is op uw rekeningoverzicht.

Betaling via online overschrijving (Sofort Banking)

Sofort Banking is een service aangeboden door Klarna waarmee u gemakkelijk, via online bankieren, per bankoverschrijving kunt betalen.

Beschikbaarheid

Betaling via Sofort Banking is beschikbaar voor klanten in Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje, België en Nederland.

Veiligheid

Nadat u deze betalingsoptie hebt gekozen, wordt u doorgestuurd naar de Klarna / Sofortbanking-website. Hier kunt u, via een interface, een overboeking van uw bankrekening regelen. De service is gecertificeerd door TÜV en is sinds 2006 in gebruik. Klarna, het bedrijf dat de service beheert, is een van de wereldwijd toonaangevende online betalingsprocessors. Geen informatie met betrekking tot deze betaling wordt verwerkt of opgeslagen op onze server, behalve een laatste bevestiging over het succes van de betaling. Noch wij, noch de betalingsverwerker hebben toegang tot het bedrag dat u autoriseert tijdens het betalingsproces.

Wanneer worden mijn kosten in rekening gebracht?

Betalingen door Sofort Banking worden veelal, op dezelfde dag dat u de betaling indient, van uw bankrekening afgeschreven.

Annuleringen & retourbetalingen

Wanneer u via Sofort Banking betaald, regelen wij een terugbetaling op dezelfde bankrekening waar vanaf de oorspronkelijke betaling is gedaan. Mogelijk moeten we hiervoor wel contact met u opnemen om u om uw volledige bankgegevens te vragen om zo uw retourbetaling te kunnen regelen. Eventuele retourbetalingen worden binnen 2 weken uitgevoerd.

Betaling per factuur na ontvangst van goederen (later betalen via Klarna)

Wij bieden u de mogelijkheid om via bankoverschrijving, binnen 14 dagen nadat de bestelling bij u is afgeleverd, te betalen. Deze service wordt aangeboden in samenwerking met Klarna. U ontvangt een factuur van Klarna.

Beschikbaarheid

Deze betalingsoptie is alleen beschikbaar voor klanten uit de VS, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken, Noorwegen, Finland, Zweden en Nederland. De beschikbaarheid van deze betalingsoptie is onderhevig aan een positieve risicoanalyse door Klarna. Afleverings- en factureringsadressen moeten identiek zijn, anders kan de betaling niet via deze methode worden verwerkt.

Veiligheid

Er is geen betalingsgerelateerd veiligheidsrisico voor u, aangezien u pas hoeft te betalen nadat u de bestelling hebt ontvangen en geïnspecteerd. Wanneer u niet binnen de aangegeven termijn betaald, ontvangt u per e-mail een kennisgeving waarin u wordt geadviseerd de betaling binnen de gestelde voorwaarden te regelen om betalingsachterstanden te voorkomen. Houd er rekening mee dat het tot 5 werkdagen kan duren, vanaf het moment van uw overbooking, tot dat het bedrag zichtbaar is op uw Klarna-account.

Wanneer worden mijn kosten in rekening gebracht?

De klant kan de betaling, via een bankoverschrijving, binnen 14 dagen op de bankrekening die is aangegeven op de factuur van Klarna voldoen.

Annuleringen & retourbetalingen

Indien u via deze optie wenst te betalen, hebben we helaas geen bankgegevens om een eventuele ​​teruggave te doen. Daarom zullen wij contact met u opnemen en u om uw bankgegevens vragen. Eventuele retourbetalingen worden binnen 2 weken verwerkt.

Betaling via overschrijving

U heeft ook de mogelijkheid om te betalen via een bankoverschrijving vanaf jouw bankrekening naar die van ons. Over het algemeen raden we u aan alleen voor deze betaalmethode te kiezen wanneer er geen andere beschikbare betalingsoptie voor u haalbaar is. Wanneer u per kabel betaald, geldt er een vertraging van een aantal dagen, dit heeft mogelijk invloed op de snelheid van levering van uw bestelling. Dit daar we moeten wachten tot het geld op onze bankrekening wordt weergegeven voordat we uw bestelling kunnen verwerken en verzenden. Volg deze instructies bij het regelen van de overdracht: - Kies \"gedeelde kosten\" voor de transactiekosten. U bent verantwoordelijk voor alle gerelateerde kosten die door uw bank in rekening worden gebracht. - Betalingen dienen in dezelfde valuta en voor hetzelfde bedrag als aangegeven bij het afrekenen worden voldaan. - Geef de bestelreferentie-ID en de klantnaam op als concept samen met de transactie.

Beschikbaarheid

Betaling via een bankoverschrijving is beschikbaar voor al onze klanten over de hele wereld. In sommige uitzonderlijke gevallen wordt deze betalingsoptie mogelijk niet op de website weergegeven. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice en we sturen u instructies voor het regelen van de betaling van uw bestelling via een bankoverschrijving.

Veiligheid

Wanneer u ervoor kiest om via bankoverschrijving te betalen, worden uw gegevens niet door ons verwerkt of opgeslagen op onze servers.

Wanneer worden mijn kosten in rekening gebracht?

Betalingen via overboeking worden over het algemeen op dezelfde dag dat u de overschrijving aanvraagt nog van uw bankrekening afgetrokken, hoewel het gewoonlijk enkele dagen duurt voordat het geld op onze bankrekening verschijnt.

Annuleringen & retourbetalingen

Wanneer u via een bankoverschrijving betaald, regelen we een terugbetaling op dezelfde bankrekening als waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan. Mogelijk moeten we contact met u opnemen om u om uw volledige bankgegevens te vragen, omdat bij de meeste elektronische overboekingen niet alle benodigde informatie voor het terugsturen van uw bankrekening bij uw oorspronkelijke betaling is toegevoegd. Retourbetalingen via een bankoverschrijving worden binnen 2 weken verwerkt.

Ontvang ik een btw-factuur?

We sturen elke klant, per e-mail, automatisch een btw-factuur bij verzending van uw bestelling. Klanten buiten de EU ontvangen een factuur zonder btw, omdat zij zijn vrijgesteld van het betalen van btw.

Vragen over teruggave?

Raadpleeg onze pagina over onze 100-dagen geld terug garantie voor gedetailleerde informatie over terugbetalingen.