Villa Spa

Villa Spa

De juiste verzorging van uw sigaren is van cruciaal belang voor het volle genot van de sigaarervaring, dus u moet geen genoegen nemen met humidors die alleen maar toereikend zijn. Ga VillaSpa binnen. VillaSpa humidors tillen sigarenbevochtiging naar een hoger niveau en stellen u in staat uw sigaren met het grootste vertrouwen op te slaan, te ordenen en te bewaren. Het is alsof u een spa heeft voor uw sigaren.


Uitmuntendheid in sigarenopslag
Toen VillaSpa-oprichter Kurt Steinborn in de jaren negentig terugkeerde van een zakenreis naar sigaren die niet goed waren onderhouden, verzamelde hij zijn vrienden en ze begonnen met het bedenken van een oplossing voor het probleem dat zoveel sigarenliefhebbers heeft geplaagd: over- of onderbevochtigde sigaren.

Steinborn en zijn team ontwikkelden een innovatieve luchtbevochtiger die sigarenbevochtiging eenvoudiger, efficiënter en veel betrouwbaarder zou maken. Hij onthulde zijn baanbrekende uitvinding in 2003 en noemde het het elektronische bevochtigingssysteem CigarSpa. Steinborn was echter onder de indruk van de kwaliteit van de humidors die op de markt verkrijgbaar waren. Hij besloot dat zijn luchtbevochtiger een goede humidor nodig had om zijn ware potentieel te laten zien.

Steinborn heeft de krachten gebundeld met humidor- en accessoiremaker Siglo om een ​​humidor te creëren die de taak van een waardig huis voor de elektronische luchtbevochtiger CigarSpa kon evenaren. Dus het was dat VillaSpa-humidors werden geboren. Het verfijnde aanbod heeft sindsdien een reputatie opgebouwd voor het leveren van uitzonderlijke bevochtiging samen met hun prachtig ingetogen ontwerpen.Elke VillaSpa humidor biedt een verleidelijke look en feel met een verscheidenheid aan afwerkingen die perfect zijn voor elk huis of kantoor. Van de klassieke zwarte of witte afwerkingen tot levendigere kleuren zoals geel, rood of paars, u vindt zeker de juiste look voor uw interieur.

VillaSpa humidors zijn gemaakt voor de serieuze sigarenkenner en bieden de beste opties voor diegenen die willen:

 • Hoogste kwaliteit vochtigheidsregeling
 • Ruimte voor meer dan 200 sigaren
 • Veelzijdigheid bij het organiseren van sigaren
 • Zeer duurzame bouwkwaliteit
 • Een mix van traditioneel en modern design

  Hoewel ze niet tot de meest budgetvriendelijke opties op de markt behoren, bewijzen VillaSpa humidors hun waarde met uitstekende algehele prestaties elke dag. Het bewijs zit hem in de fijnere details van het ontwerp en de constructie van elke humidor.

  De VillaSpa humidor
  Elke humidor heeft een supersterk corpusontwerp van MDF (vezelplaat met gemiddelde dichtheid). MDF is dichter dan standaard multiplex en bestaat uit lagen van warmtebehandelde houtvezels gecombineerd met was en zelfklevende materialen. Deze rotsvaste kern zal minder snel uitzetten en krimpen zoals natuurlijk hout vaak doet, waardoor het een optimale keuze is voor het maken van humidors.  Dit ingewikkeld vervaardigde materiaal zorgt ook voor een meer wenselijk oppervlak zonder knopen die voorkomen bij natuurlijk hout, waardoor MDF een perfecte keuze is voor het aanbrengen van fineer. Het fineer wordt vakkundig geassembleerd door ambachtslieden op het hoogtepunt van hun kunnen. Het fineer zorgt voor een strakke, opvallende buitenkant, maar ook voor interieurs die bij uitstek geschikt zijn voor het conserveren van sigaren.

  Het interieurfineer van alle VillaSpa humidors is van okoume, een exotisch hout dat favoriet is bij fijnproevers. Het hout biedt een hoge vochtopname, waardoor een consistente vochtigheidsregeling wordt gehandhaafd. Okoume geeft ook heel weinig geur af, waardoor het aroma van de sigaren niet wordt aangetast door het hout, zoals wel gebeurt bij andere houtsoorten zoals Spaanse ceder.

  VillaSpa humidors bieden andere designelementen die van elke creatie de droom van een sigarenliefhebber maken. Extra grote handvatten geven u een goede grip, waardoor u de humidor gemakkelijker en handiger kunt verplaatsen. Zwaar uitgevoerde kwadrantscharnieren zorgen voor stabiliteit en helpen ervoor te zorgen dat het deksel met het grootste gemak opent en sluit.  Twee verschillende opslagniveaus geven u de flexibiliteit om uw sigaren efficiënter te organiseren. Het bovenste niveau is voorzien van twee verplaatsbare bakken die worden geventileerd voor een betere luchtcirculatie. Het lagere niveau biedt voldoende ruimte voor sigaren en het meegeleverde CigarSpa-bevochtigingsapparaat.

  Het hart en de ziel van VillaSpa
  Aan de basis van het succes van elke VillaSpa humidor staat de elektronische luchtbevochtiger CigarSpa. Dit unieke apparaat maakt het bevochtigen van sigaren gemakkelijk, betrouwbaar en probleemloos. Het uitzonderlijke ontwerp en de constructie van dit apparaat van Duitse makelij zetten een nieuwe standaard voor luchtbevochtigers, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw sigaren altijd in optimale staat verkeren.  De CigarSpa werkt via een geavanceerd zacht verdampingsmembraansysteem dat langzaam en constant bevochtigt, zodat sigaren zich gemakkelijk aanpassen aan eventuele veranderingen in de omgeving. Door het unieke ontwerp van de membranen hoeft de unit maar om de 4 tot 6 maanden gevuld te worden met gedestilleerd water. Met precisie gebouwd, speciaal voor het onderhoud van 50 tot 500 sigaren, is de CigarSpa de perfecte aanvulling op de VillaSpa humidor.

  Een krachtige ingebouwde microprocessor stelt u in staat om de luchtvochtigheid met slechts één knop aan te passen. U kunt de bevochtiging afstemmen tussen 55% en 75% om het gewenste niveau te vinden. U kunt ook de huidige omstandigheden, gemiddelde luchtvochtigheidsniveaus en gemiddelde temperatuur volgen dankzij een digitaal display.

  Waar veel elektronische luchtbevochtigers frustratie veroorzaken door vervelende snoeren die naar externe stopcontacten lopen, heeft de CigarSpa een batterij die lang meegaat en tot wel drie jaar kan functioneren op één lading. Geen gedoe meer met snoeren of proberen uw humidor in de buurt van een stopcontact te plaatsen. Het ingebouwde display waarschuwt u zelfs wanneer de batterij bijna leeg is en wanneer het tijd is om water toe te voegen.

  Met up-to-date componenten maakt de CigarSpa het bevochtigen van sigaren eenvoudiger en efficiënter dan ooit tevoren. Met dit krachtige bevochtigingssysteem als kern, komt een VillaSpa humidor naar voren als een van de beste allround sigarenhumidors die momenteel verkrijgbaar zijn. Als u wilt dat uw sigaren in de allerbeste staat worden bewaard, dan is de VillaSpa sigarenhumidor met de CigarSpa luchtbevochtiger een gemakkelijke keuze.

  Het thuis dat uw sigaren verdienen
  Het aantrekkelijke uiterlijk, de deskundige constructie en de betrouwbare vochtigheidsregeling van de gemakkelijk te onderhouden VillaSpa humidors maken ze tot winnende opties waarop u dag in dag uit kunt vertrouwen. VillaSpa humidors leveren zoveel meer dan alleen bevochtigde opslagruimte. Aangedreven door de innovatieve CigarSpa-luchtbevochtiger, bieden VillaSpa-humidors, zoals Steinborn en zijn team verkondigen, "welzijn voor sigaren." Geef uw sigaren de zorg die ze verdienen met een VillaSpa humidor.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf € 99,00 . Voor een bestelling onder de € 99,00 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.