Eerlijke verkoopvoorwaarden zijn onderdeel van onze uitzonderlijke service aan onze klanten. Wij bieden onze klanten extra voordelen, zoals o.a. een lage prijs garantie. Wij kennen geen verborgen kosten. Gezien wij er van overtuigd zijn dat onze goede prijskwaliteitverhouding van onze producten u als klant zullen overtuigen dat wij de beste aanbieder zijn van het product waar u naar op zoek bent.

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn de uiteindelijke prijzen en zijn inclusief BTW. De BTW wordt apart genoemd op alle facturen, speciaal voor onze zakelijke klanten.
Minimale bestelling: de minimale bestelwaarde geeft ons de mogelijkheid om onze prijzen voor onze klanten laag te houden en om zo extra gunstige verzendcondities te creeeren. Hierdoor kunnen wij enkel orders verschepen met een minimale waarde van € 0,00.
In het geval uw wenst uw bestelling buiten de Europese Unie te laten verzenden, houdt u er dan rekening mee dat er mogelijke import- en douanekosten in rekening kunnen worden gebracht.

Bericht van defecten

In verband met verzekerings voorwaarden moet de koper bij de levering het pakket controleren op zichtbare defecten. De defecten moeten worden geconfirmeerd in geschrifte door de afleveraar/postbode. In het geval van onzichtbare schade moet u ons informeren binnen 2 dagen na ontvangst.

Betaling

U kunt als klant voor uw bestelling betalen via de volgende mogelijkheden: credit card/ debit card. Op verzoek kunt ook middels een betaling per bank uw bestelling betalen. Binnen Europa hebben wij tevens de mogelijkheid om onder rembours de verzending te versturen. Hiermee zijn extra kosten gemoeid, te weten E7,50 voor een onder rembours bestelling in Duitsland en E14,- voor alle andere EU landen. Het totale bedrag van uw bestelling dient op de dag van verzending betaald te zijn, en wordt bij u als klant enkel op deze dag in rekening gebracht. Uiteraard dient er bij de verzending onder rembours pas bij het moment van aflevering betaald te worden. In het geval van het betalen per credit card kunnen wij dit bedrag alvast reserveren, en uiteindelijk verrekenen op de dag van verzending.
Uw bestelling is een aanbod aan ons om goederen te kopen vanaf onze website. We zullen u een automatische bevestiging van bestelling versturen meteen na het afronden van uw bestelling. Dit is enkel een bevestiging dat wij uw bestelling hebben ontvangen en is pas bindend op het moment dat wij u een finale bestellingsbevestiging sturen of waneer wij de producten bij u afleveren.
De factuur/ het verkoopcontract kan worden opgesteld in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Nederlands, Zweeds, Russisch of Japans.
Alle producten blijven ons eigendom totdat de gehele betaling van de bestelling is voldaan.

100-dagen niet goed geld terug garantie

U heeft als klant het recht om aangekochte goederen aan ons te retourneren, echter binnen 100 dagen. Indien een gekocht product niet aan u verwachtingen voldoet, zullen wij u het aankoopbedrag terugbetalen mits het product ongebruikt en in de originele verpakking aan ons wordt geretourneerd. U kunt ten alle tijden uw bestelling annuleren. Het is niet nodig om ons een reden te geven, al mag dat uiteraard altijd wel, bij het retourneren van uw aangeschafte product. Na ontvangst van het product, met inachtneming van de hierboven beschreven voorwaarden, zal het aankoopbedrag per ommegaande aan u worden overgemaakt. Houdt er rekening mee dat op maat gemaakte producten (o.a. producten met gravures etc.) niet geretourneerd kunnen worden.
----------------------------
----------------------------
Recht to annuleren
U heeft het recht om uw bestelling te annuleren binnen de zogenoemde 100 dagen cooling off periode, welke start op de dag dat u uw bestelling van ons ontvangen heeft. U dient het annuleren van uw bestelling schriftelijk bij ons kenbaar te maken bij het op de website genoemde adres.
Voorwaarden van annuleren
Wanneer u besluit uw bestelling te annuleren heeft u de plicht om de goederen in de juiste omstandigheden te houden.
U dient na annulering de goederen z.s.m. aan ons te retourneren, zie website voor contactgegevens.
Wij behouden het recht om extra kosten aan u door te bereken indien wij kosten maken om onze producten weer terug te krijgen of indien u de producten op onze kosten naar ons terugstuurt. Bij het retourzenden, vergoeden wij naast de verkoopprijs ook de verzendkosten. De kosten van het retourneren naar ons magazijn zijn voor uw eigen rekening.
Op het moment dat u bij ons aangeeft uw verkoop te willen annuleren, zullen wij het bedrag dat aan ons betaald is aan u terugbetalen, in elk geval binnen 100 dagen na het annuleren van uw bestelling.
U heeft niet het recht om een aankoop te annuleren, waarbij goederen zijn gemoeid die aan bederf onderhevig zijn.
----------------------------
----------------------------
Onze 100 dagen geld-terug-garantie is uw recht tot het annuleren van een aankoop.

Laagsteprijsgarantie

Wij garanderen de laagste prijs mogelijk voor u als klant. Indien u als klant binnen drie maanden na aankoop van uw product, dit tegen een lagere prijs tegenkomt bij een andere aanbieder, zullen wij u het verschil in prijs terugbetalen!

Privacy

De gegevens over de bestelling en de gegevens over de bestelling worden opgeslagen voor de afhandeling van de bestelling en voor email notificaties. De klant stemt in met deze verzameling, handeling en het gebruik van deze gegevens. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en wordt niet verschaft aan derden.

Annulering

We behouden het recht om de bestelling te annuleren in het geval van fouten in het contract of fouten in de calculatie, in geschrifte of geprint.

Speciale verscheping voor humidor kabinetten

De kabinetten worden verzonden bij een transportmaatschappij

Bedrijfsgegevens

Tel: +31-858880254


International Hoofdkantoor:
Humidor Discount
Gebr. Spohn GmbH
Moltkestraße 123 C
50674 Keulen
Duitsland

CEO: Felix Spohn
Belastingnummer: 215/5817/1281

EU-VAT Identificatienummer No.: DE813377639
Commercieel registratienummer: HRB 37042 in Keulen