Ander snijgereedschap voor sigaren

Ander snijgereedschap voor sigaren

De sigarenknippers van vandaag zijn in een ontelbaar aantal uitvoeringen en voor elke gelegenheid beschikbaar. Maakt u zich geen zorgen wanneer het gebruik van een gewone sigaren guillotine knipper of pons sigarenknipper niet uw ding is. Een van de andere sigarenknippers die beschikbaar zijn is vast wel geschikt voor u.Buiten de gewone guillotinesnijders en puntsnijders, vindt u een keur aan andere sigaarsnijgereedschappen, die variëren van klassieke favorieten uit de oude wereld tot futuristische snufjes. Er zijn sigarenkistjes met geïntegreerde knippers, perfect voor de serieuze sigarenliefhebber, precisiesnijders met meerdere bladen die sigaren uit meerdere richtingen doorsnijden, en multigereedschappen die perfect voor tijdens wandelingen of op de golfbaan geschikt zijn.

Er zijn natuurlijk ook V-snijders, ook wel wig- of kattenoogsnijders genoemd, naar de vorm van de insnijding die op de sigaar gemaakt wordt. Deze knippers creëren een trekkracht zoals geen andere, en zorgen voor een geheel unieke sigaren rookervaring. De meeste V-scharen werken door middel van een hendel die omlaag wordt gedrukt om uit het uiteinde van de sigaar een wig te knippen die, in profiel, op de letter v lijkt. Hoewel sommige mensen traditionele V-scharen lomp en lastig in het gebruik vinden, genieten ze toch de voorkeur van veel puristen.

V-snijders zijn in de loop der jaren sterk geëvolueerd om sigarenliefhebbers slankere en meer draagbare v-snijmogelijkheden dan ooit tevoren te geven. Veel van de hedendaagse V-snijders, zoals de best verkochte Xikar VX V-Cut Cigar Cutter, bieden een variant die een guillotine-achtig mechanisme combineert, wat resulteert in een gereedschap dat zowel handiger als gemakkelijker in het gebruik is dan de klassieke V-snijder ontwerpen. De optimale snijkracht van de guillotine-achtige schuifbeweging en het wigvormige lemmet resulteert in snelle en zuivere V-snedes. Moderne V-snijders hebben vaak het extra voordeel van verende messen die, na gebruik, weer veilig op hun plaats vergrendelen.

Voor wie af en toe van een V-snede houdt, maar toch de voorkeur aan een rechte snede geeft, zijn combinatiesnijders ideaal. Deze knippers bieden meerdere bladconfiguraties, zodat u tussen een rechte guillotine of een V-snijder kunt kiezen. De met precisie vervaardigde Porsche Design 3-in-1 Sigaarknipper is daar een uitstekend voorbeeld van.

V-snijder, combinatiesnijder of andere uniek geconfigureerde sigaarsnijders, u vindt hier een overvloed aan mogelijkheden om mee te experimenteren. Vind vandaag nog de snit van uw voorkeur!


Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf € 99,00 . Voor een bestelling onder de € 99,00 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.