foto 2 foto 3 foto 4 foto 5 foto 6 foto 7
Trek sigarensnijder

Trek sigarensnijder


-38% Korting
€ 24,00
€ 39,00

Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad Ontvang het binnen 3-5 werkdagen

Aantal

 • Laagste prijs garantie
  Laagste prijs garantie
 • 100% tevredenheid gegarandeerd
  100% tevredenheid gegarandeerd
Ontdek een revolutionaire manier om uw sigaar te openen en met de sigarentool "Draw Pick" de perfecte draw te ervaren. Dit innovatieve gereedschap herdefinieert het ritueel van het sigarengenot en biedt u een unieke kans om de volle smaak van uw favoriete sigaar te ontsluiten.

De "Draw Pick" onderscheidt zich van conventionele methoden voor het openen van sigaren. In plaats van de gebruikelijke snijtechnieken gebruikt dit gereedschap een zachte maar zeer effectieve methode van doorprikken. Uitgerust met drie precieze picks, kunt u de sigaar zonder onnodige druk uit te oefenen openen. Een mechanisme met schroefdraad houdt de plectrums veilig beschermd tot ze nodig zijn en biedt ook aanpassingsvermogen. Voor kleinere sigarenformaten kunt u gemakkelijk twee plectra voor een optimaal resultaat gebruiken.

Het ontwerp van de "Draw Pick" is een ode aan de esthetiek van ingewikkelde details. Met zijn zilveren kleur straalt hij elegantie uit en past hij naadloos in de wereld van het sigarengenot. De vorm doet aan een schaakstuk denken, maar heeft een duidelijk praktisch nut voor sigarenliefhebbers. Dit gereedschap is gemaakt om uw sigaar met zorg te behandelen en de trekweerstand nauwkeurig te regelen, zodat u optimaal van elk trekje kunt genieten.

Belangrijkste kenmerken van de Cigar Draw Pick:

Innovatief openingsconcept: In plaats van een conventionele snede, zorgt de "Draw Pick" voor een zachte perforatie om de trekweerstand van de sigaar te optimaliseren.

Aanpasbaar: Drie picks bieden flexibiliteit voor verschillende sigaarformaten en u kunt, indien nodig, slechts twee picks gebruiken.

Elegant ontwerp: De zilveren kleur en de schaakstukachtige vorm geven het gereedschap een verfijnde esthetiek.

Kwaliteit en duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen om een lange levensduur en nauwkeurige prestaties te garanderen.

Ervaar sigarengenot met de Cigar Tool "Draw Pick" op een geheel nieuwe manier. Open uw sigaar met precisie en nauwkeurigheid om van de volle smaak te genieten en een perfecte trekcontrole te krijgen. Een must-have voor alle liefhebbers van de verheven sigarencultuur.

Modell:
16151
Type knipper:
Multifunctioneel gereedschap
Materiaal:
Metalen
Lengte:
75 mm
Breedte:
28 mm
Gewicht:
56 g
Kleur:
Zilver
Ean code:
4251886129873

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst