Luchtbevochtiger Lang / Spons / Zwart

Luchtbevochtiger Lang / Spons / Zwart


4,0 (4 Waardering)
€ 9,40

Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad Ontvang het binnen 3-5 werkdagen

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Het vinden van het juiste bevochtigingsapparaat voor uw humidor is een belangrijke stap om er zeker van te zijn dat uw sigaren in de optimale omgeving worden bewaard. Voor kwaliteitsbevochtiging voor een goede prijs is de Bevochtiger Lang Spons Zwart een ideale keuze.

De stevige ABS zwarte plastic behuizing bevat een bevochtigingsspons die geoptimaliseerd is voor maximaal 100 sigaren. De spons verspreidt vocht en absorbeert het, waardoor de luchtvochtigheid op een constant niveau blijft. Uw sigaren worden dus in het juiste klimaat bewaard.

Met zijn langwerpige vorm past de Bevochtiger Lang/Sponge Zwart in de meeste standaard bureau humidors. Hij kan gemakkelijk aan de onderkant van het deksel worden bevestigd of kan op een andere plaats in uw humidor worden geplaatst. Als u een humidor met een grotere capaciteit heeft, kunt u nog een van deze luchtbevochtigers toevoegen om meer sigaren te plaatsen.

De Luchtbevochtiger Lang Spons Zwart zal uw sigaren de vochtigheid geven die ze nodig hebben om klaar te zijn voor actie wanneer het tijd is voor u om achterover te leunen en te ontspannen met een goede rookpartij. Bescherm uw sigarencollectie op de juiste manier en haal uw luchtbevochtiger vandaag nog in huis. Voeg een fles adorini's Humifit bevochtigingsoplossing toe om de luchtvochtigheid beter te regelen en de levensduur van de bevochtiger te verlengen.

Onderdeel Identificatie nummer:
4560
Bekleding:
Geen
Ean code:
4260128723601
Materiaal:
ABS plastic
Kleur:
Zwart
Display:
Geen
Gewicht:
77 g
Materiaal binnenkant luchtbevochtiger:
Spons
Afmetingen:
20 mm x 63 mm x 165 mm
Geschikt tot:
100 sigaren

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 4,0/5   (4 Waardering)
 75% (3 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 25% (1 Waardering)
 26 dec 2023

PERFECT

 28 mei 2022
 27 apr 2022
 01 mrt 2021