Adorini HumiFit Humidor Oplosmiddel Premium 1L foto 6

Adorini HumiFit Humidor Oplosmiddel Premium 1L


4,7 (153 Waardering)
€ 9,00

Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad Ontvang het binnen 3-5 werkdagen

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Het gebruik van een luchtbevochtiger lijkt eenvoudig genoeg, voeg gedestilleerd water toe en laat het zijn werk doen, toch? Welnu, alleen water, gedestilleerd of niet, betekent niet noodzakelijkerwijs dat uw sigaren op de optimale luchtvochtigheid worden gehouden. Luchtbevochtigers kunnen overal op de kaart staan ​​als het gaat om betrouwbaarheid. Er is altijd ruimte voor verbetering en daarom biedt adorini aan: de Humifit Humidor Solution Premium. Of u nu een bevochtigingsunit van het merk adorini acrylpolymeer of een andere luchtbevochtiger heeft, deze premium vloeistof zorgt ervoor dat de luchtbevochtiger topprestaties levert als nooit tevoren.

Deze oplossing is speciaal ontwikkeld om uw sigaren te beschermen en verleng de functionaliteit van uw luchtbevochtiger, met veel meer voor het bevochtigingsproces dan gewoon oud gedestilleerd water. Een belangrijk aspect van de vloeistof is de aanwezigheid van zilverionen, die zijn toegevoegd vanwege hun antibacteriële eigenschappen en om langdurige, consistente vochtigheidsregeling te bieden. Het resultaat van deze unieke vloeistof is een krachtige bevochtigingstool waarmee u gerust kunt zijn in de wetenschap dat uw sigaren de best mogelijke vochtigheidsregeling krijgen.

De Humifit luchtbevochtigeroplossing Premium is verkrijgbaar in flessen van één liter, perfect voor het verbeteren van grotere luchtbevochtigers, meerdere luchtbevochtigers tegelijk of voor opslag in noodgevallen. U kunt de containers van één liter ook gebruiken om kleinere knijpflessen te vullen voor toepassingen die om meer precisie vragen.

Of het nu gaat om een ​​bevochtigingssysteem op basis van acrylpolymeer of een andere luchtbevochtiger die u wilt optimaliseren voor meer vochtigheidscontrole, Adorini's Humifit luchtbevochtigeroplossing Premium 1L zal een onschatbare verbetering zijn die u altijd bij de hand moet hebben. Maak een einde aan de zorgen en frustraties van inferieur vochtbeheer en gebruik onze Humifit Humidifier Solution Premium.
Ontworpen voor luchtbevochtigers met een capaciteit voor:
Geen sigaren
Breedte:
80 mm
Diepte:
80 mm
Kleur:
Duidelijk
Merk:
Adorini
Ean code:
4260412689798

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 4,7/5   (153 Waardering)
 83% (127 Waardering)
 8% (12 Waardering)
 3% (4 Waardering)
 4% (6 Waardering)
 3% (4 Waardering)
 22 nov 2023
Vertaald

Goed

 14 mrt 2023
Vertaald

De fles gaat, voor een middelgrote/grote humidor, gemakkelijk een jaar mee.

 19 mei 2022
Vertaald

Uitstekend product, zoals alles van dit merk.

 16 feb 2022
Vertaald

Perfect voor bacterievrije bevochtiging

 24 aug 2021
Vertaald

PERFECT

 30 mei 2021
Vertaald

Geweldig voor uw humidor.

 06 mei 2021
Vertaald

Alles ok

 22 apr 2021
Vertaald

PERFECT

 09 apr 2021
Vertaald

Zou niets anders gebruiken voor mijn humidor.

 04 feb 2021

Prima, snelle levering.

 27 jan 2021
Vertaald

Snelle levering, alles is in orde.

 15 jan 2021
Vertaald

Goed product.

 19 sep 2020
Vertaald

Goed verpakt en in perfecte staat. Snelle levering.

 06 aug 2020
Vertaald

Beide producten waren in orde en goed verpakt, bedankt.

 13 jun 2020
Vertaald

Hier valt niet veel over te zeggen haha

 07 mei 2020
Vertaald

Na een overzicht van mijn eerste bestelling, werd dit artikel zeer snel en zonder discussie van Humidor Discount naar mij verzonden. Ik moet echter fantasievolle datums van aankomst van producten betreuren in de 2 bestellingen door dezelfde vervoerder UPS. Elke keer worden de producten aangekondigd voor zo'n dag, dan de volgende dag of zelfs de volgende dag ... en zonder zelfs een verontschuldiging, of een telefoontje om te zeggen dat het uiteindelijk niet vandaag zal zijn. Kortom, we hebben al geen gepland tijdslot, het is overdag (niet al te ernstig tijdens deze opsluitingsperiode), maar bovendien geen respect voor UPS! Dus ja, ik ben blij met Humidor Discount en zijn producten, maar helemaal niet met de niet-serieuze vervoerder.

 05 mei 2020
Vertaald

Ik vind het heel erg goed!