Sigarenknipper Gunmetal Schroeven

Review rating 4/5
(5 Waardering)

6825

€18,00

Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad
Ontvang het binnen werkdagen
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
John Aylesbury herbergt een van de mooiste collecties sigaaraccessoires die tegenwoordig op de markt te vinden zijn. Zoals steeds meer sigarenliefhebbers elke dag ontdekken, is het in Duitsland gevestigde consortium een ​​fantastische bron van hoogwaardige sigarenknippers. Een goed voorbeeld is de Screws Sigarenknipper Gunmetal.Deze exquise guillotine met dubbele messen sigarenknipper combineert elegantie en moderne stijl in een zeer verfijnde look die elke gelegenheid om sigaren te roken zal upgraden. Versierd met een gunmetal finish, vormt het lichaam van de cutter een opvallend contrast met zijn chromen handgrepen. Samen met een mix van gepolijste en geborstelde oppervlakken, dragen strategisch geplaatste schroeven bij aan de zwier van de snijder.De brede ovale vingergrepen van de snijplotter zorgen voor een soepele en moeiteloze beweging. Dit helpt de superscherpe dubbele roestvrijstalen mesjes bij het snijden door bijna elke sigaar tot een maat van 54 ringen. Met een solide, uitgebalanceerd gevoel en nauwkeurige snijwerking, zorgt de guillotinesnijder ervoor dat u overal en altijd in stijl snijdt.De combinatie van John Aylesbury's kenmerkende mix van vorm, functie en waarde met een publiekstrekkend modern flair, de Screws Sigarenknipper Gunmetal zou een gemakkelijke keuze moeten zijn voor elke sigarenliefhebber die een nauwkeurige sigarenknipper nodig heeft.
Maximale grootte van sigaar: 54
Materiaal: Metaal
Merk: John Aylesbury
Onderdeel Identificatie nummer: 591392
Soort: Knipper met dubbele messen
Kleur: Zilver
Aantal messen: 2
Ean code: 4260327154091
Bekleding: Geen
Materiaal van messen: Roestvrij staal

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Review rating 4/5
(5 Waardering)
Review rating  
80 % (4 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
20 % (1 Waardering)
Review rating
 25 jun 2019
Orgineel vertaald uit het Engels
Slechte constructie. De bladen waren scherp en sneden goed in de paar keren dat ik deze heb gebruikt, dit was voordat het frame uit elkaar viel. Dit kwam doordat de helft van de schroeven in mijn zak loskwamen.
Review rating
 19 apr 2018
Orgineel vertaald uit het Frans
Het snijdt heel goed, ik ben erg blij met deze aankoop.
Review rating
 06 mei 2021
Review rating
 09 jan 2019
Review rating
 15 dec 2017
00:00 00:00