Xikar

Xikar

Xikar brak op het toneel door met game-changing sigarenknippers die bij sigarenliefhebbers van over de hele wereld geliefd zijn. Het was dus niet meer dan natuurlijk dat Xikar een lijn sigarenaanstekers onthulde die bij de legendarische knippers pasten. Net als bij de Xikar knippers belichaamt elke Xikar aansteker de passie van het Xikar team om geavanceerde innovatie met dagelijkse functionaliteit en waarde te combineren.


Het Xikar Verhaal

Sigarenliefhebber Kurt Van Keppel raakte steeds meer gefrustreerd door het gebrek aan betrouwbare sigarenknippers op de markt. Van Keppel nam het adagium "Als je iets goed gedaan wilt hebben, moet je het zelf doen" ter harte toen hij met zijn vriend, ontwerpingenieur Scott Almsberger, samenwerkte om de ultieme sigarensnijder te maken.


Maanden van onderzoek en ontwikkeling brachten een frees voort die modern design en materialen perfect met gebruiksvriendelijke veelzijdigheid mengde. Voordat de frees met de wereld gedeeld kon worden en het bedrijf naar het hoogste niveau van industrieel prestige kon worden gelanceerd, moesten Van Keppel en Almsberger een naam voor hun nieuwe onderneming vinden.

Om hun vooruitstrevende creatie een passende naam te geven, wendden Van Keppel en Almsberger zich tot het verleden en tot de Taino mensen die in het hele Caraïbisch gebied, ten tijde van de aankomst van Christoffel Columbus in de Nieuwe Wereld, floreerden. Columbus' entourage, en degenen die volgden, beschreven de Taino mensen bij het roken van wat wij nu weten dat tabak was die in maïsschillen of palmbladeren was gelegd.
De Taïno's zouden hun unieke rookwaren "sikars" genoemd hebben, of wat uiteindelijk "sigaren" zouden worden zoals we ze nu kennen. Van Keppel en Almsberger verwisselden de 'S' voor een 'X' om het een eigentijds uiterlijk en klank te geven, een beslissing die ertoe bijgedragen heeft dat Xikar nu een van 's werelds meest erkende merken van sigarenaccessoires is.

Met de Xikar naam op zijn plaats werd de snijder, die nu de Xikar Xi-1 genoemd werd, op de wereld losgelaten. De knipper bleek een kaskraker te zijn die de sigarenaccessoire industrie voorgoed veranderde. Voortbouwend op het succes van de Xi-1 snijder bleven Van Keppel en Almsberger de productlijn Xikar snijders uitbreiden, evenals andere vernieuwende sigaren rookaccessoires, altijd met het oog op duurzaamheid, functionaliteit, en waarde. Dit geldt vooral voor Xikar's ruime assortiment aanstekers.

Xikar Aanstekers Opties

Of u nu voor een aansteker kiest op basis van hoe hij eruit ziet, hoe hij functioneert, de waarde die hij levert of al het bovenstaande, u vindt zeker iets dat bij de Xikar aanstekerreeks past. Hier zijn een paar van de huidige favorieten:

Xikar ELX

Xikar's bestseller Element aansteker is herontworpen als de Xikar ELX om zo nog meer efficiënte aansteekmogelijkheden te bieden. De dubbele Jet vlamontsteking en een ingebouwde sigarenpunch-snijder leveren alle veelzijdigheid die u nodig heeft om altijd en overal van uw sigaren te genieten.

Xikar Allume

Deze klassieke Xikar aansteker is al sinds hij voor het eerst op het toneel verscheen een favoriet bij de fans. De Xikar Allume voelt goed in de hand, levert een windvaste jetvlam, en is gebouwd om lang mee te gaan. Met zijn stevige constructie, comfortabele draagbaarheid, en gemakkelijk te gebruiken zijdelingse knijpontsteking, is de Allume voor zowat elke uitdaging klaar voor actie.

Xikar Executive

De Xikar Executive is weer een legendarische Xikar klassieker, gemaakt voor de sigarenliefhebber die waarde hecht aan een naadloze mengeling van functionaliteit, betrouwbaarheid en stijl. De aansteker, die opnieuw ontworpen voor meer aansteekkracht werd, heeft een zijwaartse knijpontsteking, een enkele vlam en een sofistiche uitstraling, waardoor hij een voor de hand liggende keuze voor de moderne sigarenliefhebber onderweg is.

Xikar Tech

Voor een aansteker die grote brandstofcapaciteit, duurzaamheid en waarde combineert, hoef u niet verder dan de Xikar Tech te zoeken. De grote, doorzichtige brandstoftank houdt u klaar voor actie, zelfs tijdens die langere uitstapjes. Ergonomisch en stevig gebouwd, deze aansteker is een werkpaard waar u elke dag op kunt rekenen. Verkrijgbaar met enkele of meervoudige vlammen.

Xikar Ellipse

Herontworpen voor verbeterde prestaties, de Xikar Ellipse blijft zich als een van de alletijd favorieten van het merk ontwikkelen. Zijn geraffineerde en toch comfortabel in de hand liggende vormgeving is een aanvulling op de krachtige drievoudige vlamontsteking die met een druk op de duim in werking schiet.

Xikar Forte

De hot rod inspired Xikar Forte creatie maakt het snijden en aansteken van sigaren in een keer cool, leuk en efficiënt. Gekroond door Cigar Journal als de Sigarenaccessoire van het Jaar, herbergt de buitenste behuizing van de Forte een krachtige enkele toorts windbestendige straalvlam en 7 mm sigarenponssnijder waarmee u uw sigaren met efficiëntie en in compromisloze stijl zult aansteken.

Xikar Stratosphere

Er is misschien niets frustrerender dan wanneer u op grotere hoogten reist met een aansteker die niet werkt wanneer u hem het meeste nodig heeft. Het Xikar team heeft de remedie voor dit probleem gevonden met de Xikar Stratosphere aansteker. De hoge-hoogte windvaste vlam en lichtgewicht maar duurzame constructie maken deze aansteker een geweldige optie voor de moderne avonturiers.

Xikar HP4

De Xikar HP4 is geïnspireerd door de hedendaagse verfijnde supercars en vindt een evenwicht tussen robuuste functionaliteit en modern design. Indien u een aansteker wilt die een statement maakt en toch gemakkelijk vast te houden en te bedienen is, dan is deze publiekslieveling een winnende keuze.

Xikar Turrim

De Xikar Turrim heeft een krachtige jet flame ontsteking, een instelwiel met ratelsluiting, een oversized brandstoftank en een groot brandstofvenster. De unieke 5" x 64 cilinder ontwerp van de aansteker maakt van de Turrim een krachtige tafelmodel sigarenaansteker, maar ook de ultieme aansteker voor de reizende sigarenkenner die in de meeste sigarenreistassen past.

Xikar Volta

De Xikar Volta brengt alle innovatieve technologieën van Xikar tot de ultieme desk-top aansteker samen. Een grote drukknopontsteking trekt een vuilafscherming in en vuurt krachtige viervlambranders aan voor een optimale dekking bij het aansteken van uw sigaren. Een overgedimensioneerde vlamregelaar en een groot brandstofvenster maken deze unieke aansteker alleen maar waardevoller.

Xikar Aansteker Geschenksets

Xikar biedt ook diverse geschenksets aan die aanstekers en enkele van Xikar's populairste accessoires omvatten. Van aanstekers/knippercombi's tot thema sets voor de autoliefhebber, de golfer of de avonturier in de buitenlucht, Xikar heeft mogelijkheden om uw favoriete sigarenliefhebber of uzelf op de Xikar ervaring te trakteren.

Levenslange garantie van Xikar

Xikar is toegewijd aan het aanbieden van de beste producten die er zijn, en ze staan achter elk van hun creaties door een levenslange garantie te bieden. Als de aansteker de belofte van Xikar niet waarmaakt, verhelpt Xikar graag alle problemen met de aansteker.

Xikar Aansteker Verzorging

Hoewel het geweldig is een levenslange garantie bij de hand te hebben, wilt u uw aansteker toch alle zorg geven die hij verdient. Volg altijd de onderhoudsaanbevelingen van Xikar op, waaronder het gebruik van alleen premium butaan brandstof. Door de extra TLC te geven blijft uw Xikar aansteker optimaal presteren en kunt u wel eens voorkomen dat u ooit van Xikar's levenslange garantie gebruik maakt.

Get Fired Up With Xikar

Xikar biedt een perfecte mix van vorm, functie en waarde die het merk, sinds Xikar voor het eerst met hun instant klassieke sigarenknippers op het toneel verscheen, tot een favoriet van sigarenliefhebbers heeft gemaakt. Kickstart uw Xikar ervaring vandaag nog en vind de ideale Xikar aansteker die bij u past.


Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf € 99,00 . Voor een bestelling onder de € 99,00 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.