Xikar 523G2 Forte Aansteker G2

Review rating 5/5
(1 Waardering)

€97,00

€82,00

Beschikbaarheid: Beschikbaar - wordt verzonden binnen 10 dagen
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
Xikar's uitgebreide lijn van hoogwaardige sigaaraccessoires heeft het tot een favoriet gemaakt bij sigarenfans die aangetrokken zijn tot Xikars innovatieve, stijlvolle en gebruiksvriendelijke ontwerpen. Er is geen beter voorbeeld dan de aansteker die door het Cigar Journal is gekozen tot het accessoire van het jaar: De Xikar Forte.

De Xikar Forte Lighter G2 levert heel veel van de "cool factor" met een hot-rod geïnspireerd ontwerp en de gunmetal finish. Decoratieve inlegsels die doen denken aan motorvinnen voegen een hele andere dimensie toe aan de uitstraling en het gevoel van deze publiekslieveling.

De aansteker heeft een krachtige windbestendige vlam waarmee u uw sigaren onder allerlei omstandigheden kunt aansteken. Eén druk op de knop met uw duim opent een beschermkap en ontsteekt de enkele straalvlam. Pas de vlam gemakkelijk aan met het instelwiel aan de onderkant van de aansteker. Een unieke roodgekleurde brandstofniveau-indicator maakt het controleren van het brandstofpeil eenvoudiger dan ooit tevoren. Als dat nog niet genoeg is om uw aandacht te trekken, heeft de aansteker ook een uitklapbare 7 mm ponsfrees. U heeft alles wat u maar nodig heeft allemaal op één plek. Het enige dat nog ontbreekt, is de sigaar.

Een veelzijdig, alles-in-één stuk gereedschap, de Xikar Forte is klaar om betrouwbare aansteker en snijacties te leveren waar en wanneer u het nodig heeft. Gebouwd om lang mee te gaan, dit is een aansteker waar u jaar na jaar op kunt rekenen.
Gewicht: 105 g
Aantal vlammen: 1
Kleur: Zilver
Extra: Geintegreerde enkele sigaren priem
Ean code: 813463017658
Brandstof: Butaangas
Soort vlam: Jet vlam
Materiaal: Metaal
Merk: Xikar

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Review rating 5/5
(1 Waardering)
Review rating  
100 % (1 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating
 04 jun 2019
00:00 00:00