Sigarenknippers bullet

Sigarenknippers bullet

Of u nu thuis ontspant of onderweg van uw sigaren geniet, sigarenknippers van het pons-type zijn een prima manier om uw sigaren snel en precies klaar te maken. Traditionele guillotinesnijders, V-snijders en andere soorten sigaarsnijders hebben hun voordelen, maar weinige kunnen wedijveren met de veelzijdigheid en het gemak van een goede ponssnijder.Hoe ponssnijders voor sigaren werken

Ponssnijders zijn simplistisch van opzet maar zeer effectief; ze maken gebruik van een rond mes, meestal van vlijmscherp roestvrij staal, welke een gat in het uiteinde of de kop van een sigaar ponst. Het is een relatief eenvoudige procedure die in een paar korte stappen wordt uitgevoerd:

 1. Zet het mes in het midden van een uiteinde van de sigaar.
 2. Duw het blad in de sigaar en draai.
 3. Blijf de snijder draaien tot een gat ontstaat dat groot genoeg is om door te trekken.
 4. Verwijder de snijder.

  Dat is alles wat nodig is. Let er alleen op dat u tijdens het knippen niet te hard drukt of de knipper te wild ronddraait. Dit kan de sigaar beschadigen, dus een langzame, afgemeten snijbeweging is altijd het beste. Als de snede een beetje uit het midden lijkt te zijn, maakt u zich dan geen zorgen. U zult nog steeds kunnen genieten van al het smakelijke goed dat de sigaar te bieden heeft. Met een beetje oefening wordt het richten van de knipper een tweede natuur en zult u als een pro uw sigaren rookklaar maken.  Rookt u meestal een sigaar met een grotere diameter? Wees niet bang om twee of drie inkepingen te maken zodat u vrijer kunt trekken. Deze gaatjes kunnen, afhankelijk van de grootte van de sigaar en de pons-snijder, afzonderlijke of overlappende insnijdingen zijn. Pons sigarensnijders geven u de kracht van flexibiliteit.

  Voordelen van pons sigarenknippers

  Indien u een pons sigarenknipper overweegt, zijn er verschillende kenmerken die deze knippers zeer voordelig voor de moderne sigarenroker maken:

  Bedieningsgemak

  Punch-snijders maken uw sigaren, met niet meer dan een duw- en draaibeweging, in een handomdraai klaar. Het eenvoudige ontwerp van ponssnijders betekent ook dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u, zoals bij guillotinesnijders, te veel van de kop van een sigaar afsnijdt.

  Draagbaarheid

  Ponsknippers zijn ideaal voor wie onderweg graag van een sigaar geniet, want de knippers zijn over het algemeen compact van ontwerp en gemakkelijk mee te nemen. Veel ponsknippers, zoals de publiekslieveling adorini Large Bullet Punch, hebben sleutelhangers voor extra gemak en intrekbare messen voor extra veiligheid.  Veelzijdigheid

  Punch knippers zijn niet alleen zeer draagbaar, maar ze knippen ook bijna elke traditionele Parejo of rechte sigaar, ongeacht de grootte. Ponsmessen zijn er in verschillende maten, waarbij de meeste variëren van 7 mm en 13 mm in diameter. Sommige ponssnijders hebben meerdere bladen voor zowel grotere als kleinere sigaren. Het ontwerp van de ponsknipper maakt ook een gemakkelijke integratie in andere sigarengadgets mogelijk, zoals multi-tools en sigarenaanstekers.

  Waarde

  Over het hele spectrum van prijs en stijl kunnen pons-sigarenknippers uw rookervaring ongelooflijk opwaarderen, terwijl ze tevens uw portemonnee niet te veel belasten. Er is een hele reeks hoogwaardige ponssnijders verkrijgbaar, van betrouwbaar alledaags gereedschap tot de meest luxueuze die er zijn, zoals de opvallende Davidoff Round Cutter en andere voortreffelijke opties.

  De nadelen van puntsigarenknippers, van de beste knipper voor uw behoeften, zijn gering, maar toch het overwegen waard bij het maken van een keuze. Een ponsknipper maakt een kleiner gat om door te trekken dan veel andere kniptypes. Hoewel sommige liefhebbers suggereren dat de kleinere opening helpt de body en smaak van de rook op het gehemelte te concentreren, beweren anderen dat het de volheid van de rook beperkt. Dit is echter gemakkelijk te compenseren door eenvoudig meerdere gaten te snijden waaruit uw kunt trekken.

  Het enige nadeel dat moeilijker te overwinnen is, is dat de meeste ponssnijders veel moeilijker te gebruiken zijn op gevormde sigaren. Dus, wanneer u regelmatig geniet van Torpedo-vormige sigaren of andere Figurados, dan is een traditionele ponssnijder misschien niet de ideale keuze voor u.  Behoort u tot degenen die graag van alles een beetje proberen, dan is een combinatiesnijder wellicht een goed alternatief. Zoals bijvoorbeeld de Porsche Design 3-in-1 Cigar Cutter die uw rookwaar kan ponsen, guillotineren en V-snijden. Met zoiets heeft u, ongeacht de vorm van de sigaar, altijd het juiste gereedschap voor de klus.


  Punchen, aansteken en genieten!

  Of u nu ontspant in uw favoriete sigarenlounge of over de hele wereld reist, met ponssnijders kunt u uw sigaren snel en nauwkeurig snijden, zodat u altijd van uw rookwaar kunt genieten, ongeacht de tijd of de plaats waar u verblijft.


Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf € 99,00 . Voor een bestelling onder de € 99,00 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.