Andere accessoires

Andere accessoires

De wereld van sigaren is zoveel meer dan alleen sigaren, humidors en aanstekers. Er is een breed scala aan andere sigaaraccessoires die zullen dienen om uw algehele sigaarrookervaring te verbeteren. Deze accessoires kunnen u geavanceerdere manieren bieden om uw sigaren aan te steken en uw humidor te organiseren, evenals uw sigarenkennis te verbreden en zelfs een op sigaren geïnspireerde flair aan uw interieur te geven.

Sigarenmedia
HumidorDiscount doet er alles aan om u alle kennis te bieden die u nodig hebt om volledig van de sigarenwereld te genieten en biedt daarom een ​​grote verscheidenheid aan sigaargerelateerde boeken, tijdschriften en dvd's. U kunt uw sigaargeschiedenis opfrissen met een selectie boeken, de laatste sigarenbeoordelingen in de populaire sigarenmagazines bekijken en meer te weten komen over humidorverzorging van adorini's Humidorgids.

Verdelers en laden
HumidorDiscount biedt een breed scala aan accessoires die bedoeld zijn om de efficiëntie van uw humidor te verbeteren, waardoor u extra flexibiliteit krijgt om een ​​ideaal thuis te creëren voor uw gewaardeerde sigarencollectie.


Voeg meer veelzijdigheid toe bij het organiseren van uw humidor door een dienblad toe te voegen om een ​​apart opslagniveau voor uw sigaren te creëren. Geoptimaliseerde dienbladen, zoals adorini's middelgrote ceder dienblad, kunnen zelfs de luchtstroom verbeteren om ervoor te zorgen dat uw sigaren alle vochtigheid krijgen die ze nodig hebben. Verdelers en scheidingsclips zijn andere populaire opties die werken met humidors met geribbelde interieurs, zoals die met adorini's RibTech, die helpt om sigaren gescheiden en beter georganiseerd te houden. U kunt ook een licht op uw sigaren laten schijnen met de RibTech-compatibele adorini humidor LED verlichting.

Sigarenasbakken
Dus, wat is er anders aan een sigarenasbak? Asbakken voor sigaren hebben doorgaans bredere of diepere kommen om meer ruimte te bieden voor de ruime as van een sigaar. Een sigarenasbak heeft over het algemeen ook sigarensteunen die plaats bieden aan een breed scala aan sigaarmaten, zodat u uw sigaar veilig kunt wegleggen tijdens uw moment van het roken van sigaren.U vindt bij HumidorDiscount een geweldige collectie sigarenasbakken voor elke gelegenheid; van elegante porseleinen en glazen asbakken tot alledaagse ontwerpen die perfect geschikt zijn voor binnen en buiten. Geniet u onderweg van uw sigaren? Geen probleem. Er zijn draagbare sigarenasbakken om uit te kiezen. Er zijn zelfs staande asbakken, zoals adorini's staande asbak, ideaal voor sigaarvriendelijke bijeenkomsten of winkels.

Overige accessoires
Op HumidorDiscount vindt u tal van andere accessoires die uw sigaarspel naar een heel nieuw niveau kunnen tillen. Hoogwaardige sigaren lucifers, golfgereedschap, sigarenkunst om uw rookruimte voor sigaren te verbeteren, lederen etuis voor uw sigarenknipper en zelfs adorini's HumiSave-tassen om uw sigaren onderweg vochtig te houden, zijn slechts een kwestie van enkele van de vele opwindende aanbiedingen die u bij HumidorDiscount vindt.

Flacon
Goede sigaren en sterke drank gaan hand in hand, dus er is geen betere manier om van uw favoriete sigaar- en drankcombinaties te genieten dan met een hoogwaardige flacon. Met een flacon kunt u thuis, op de golfbaan, op de camping of ergens daar tussenin genieten van uw favoriete sigaar-likeur combinatie.U wilt geen lekker drankje missen terwijl u geniet van uw rookwaar, dus bekijk HumidorDiscount's flaconcollectie om de juiste flacon voor u te vinden.

Hulpmiddelen voor meer genieten van uw rookwaar
U heeft alles wat u nodig heeft binnen handbereik om beter van uw sigaren te genieten, dus blader door de andere sigaaraccessoires van HumidorDiscount om deze en vele andere manieren te vinden om meer voldoening te geven aan uw sigarenrookavonturen!

Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf € 99,00 . Voor een bestelling onder de € 99,00 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.