Adorini Humidor Ceder plateau - Groot

Review rating 5/5
(9 Waardering)
€24,00

Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad
Ontvang het binnen 3-5 werkdagen
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
De naam adorini is een van de meest gerespecteerde in de wereld van humidors van vandaag en prijst zowel sigaarliefhebbers als experts uit de industrie vanwege het hoogwaardige vakmanschap en de innovatieve accenten die elke humidor met zich meebrengt. Een van deze functies die afzonderlijk verkrijgbaar is, is een hulpmiddel waarop de loyale fans van adorini zijn gaan vertrouwen voor een betere controle van de humidor: de grote adorini Cedar Humidor-lade.

Dit unieke dienblad is geschikt voor de grote tafelmodel humidors van adorini en zijn volledig gemaakt van Spaanse ceder, die is gestoomd en in de oven gedroogd voor stevigheid en duurzaamheid. Het stevig gebouwde dienblad is voorzien van adorini's speciale AirVent-technologie, die de doorstroming verbetert en ervoor zorgt dat elk van uw sigaren hetzelfde vochtgehalte behouden. Handige handvatten bieden nog een elegante toets en laten u de lade gemakkelijk optillen. De lade is geoptimaliseerd voor gebruik met elektronische bevochtigingsapparatuur van de volgende generatie. Dit geeft u meer flexibiliteit bij het aanpassen van uw humidor om aan al uw humidor behoeften te voldoen.

Of u nu uw humidor upgradet, een meer stijlvolle presentatie wilt of gewoon een vervangende lade nodig heeft, de adorini Cedar Humidor Tray is een waardevolle toevoeging aan uw humidor die keer op keer zijn waarde zal bewijzen. Combineer dit dienblad met het innovatieve verdelersysteem van adorini en de verdelers van labelclips voor een nog grotere veelzijdigheid van de humidor!
Merk: Adorini
Gewicht product: 17 g
Afmetingen: 44 mm x 310 mm x 186 mm
Ean code: 4260384979477
Onderdeel Identificatie nummer: 4621

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Review rating 5/5
(9 Waardering)
Review rating  
100 % (9 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating
 07 feb 2020
Orgineel vertaald uit het German
Een goede uitvoering, paste niet in de humidor, maar dit was van te voren aangegeven. Ik heb het toch geprobeerd en kon het vervolgens zonder problemen teruggeven.
Review rating
 31 jan 2019
Orgineel vertaald uit het Italiaans
Uitstekend materiaal. Functioneel. Snelle levering.
Review rating
 14 nov 2020
Review rating
 07 dec 2019
Review rating
 12 jul 2019
Review rating
 23 nov 2018
00:00 00:00