Sigarenscharen dubbel lemmet

Sigarenscharen dubbel lemmet

Sigaarknippers zijn nodig om op de juiste manier van eersteklas sigaren te genieten en ze zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Ooit heersten de klassieke guillotinesnijders met een enkel blad, maar nu hebben de guillotinesnijders met dubbele bladen de voorkeur van moderne sigarenliefhebbers wereldwijd. Of het nu gaat om de basics of verfijnde ontwerpen die meer flair in de sigarenervaring brengen, er is een dubbelbladige sigarenknipper voor u beschikbaar.Hoe dubbelbladsnijders werken

Hoewel nieuwe ontwikkelingen in het ontwerp van sigarenknippers verschillende mesconfiguraties mogelijk hebben gemaakt, werken de meeste dubbelbladsnijders op dezelfde manier. Knippers met dubbele messen, zoals de [Y296] adorini Credit Card Cigar Cutter [Y296], hebben meestal twee tegenover elkaar gemonteerde guillotine-achtige messen die samengeknepen worden om een deel van de kop van een sigaar te verwijderen.

Doordat de bladen naar binnen naar het midden bewegen en elkaar overlappen, krijg je een schonere en efficiëntere snede dan met een snijder met één blad. Het gebruik van een typische sigarenguillotine met dubbele bladen is eenvoudig:

 1. Schuif de bladen in de open stand.
 2. Leg een sigaar in de opening.
 3. Leg de sigaar op de plaats waar u wilt knippen.
 4. Met een soepele en gemakkelijke beweging knijpt u de snijder stevig dicht.

  Dat is alles wat nodig is om elk van uw sigaren telkens een kwaliteitssnit te geven. Het vergt misschien wat oefening om precies de juiste snijsnelheid en mate van stevigheid te vinden die voor u het beste werkt, maar dat betekent alleen maar dat u meer sigaren kunt knippen en roken! Uiteraard dient u, om ongelukken te voorkomen, steeds voorzichtig te zijn en uw vingers goed in de handgrepen en uit de opening van de snijder te houden.

  Voordelen van de dubbelbladige sigarensnijder

  Sigarensnijders met dubbele messen bieden een reeks voordelen ten opzichte van enkele messen en andere snijders, die ze tot geweldige all-round opties voor sigarenliefhebbers van elk niveau van smaak of ervaring maken.  Veelzijdigheid

  Knippers met dubbele messen knippen een breed spectrum van maten en vormen, zodat ze een veelzijdig sigarengereedschap zijn om bij de hand te hebben. Veel van de huidige aanbiedingen kunnen sigaren knippen van de allerkleinste tot sigaren van 60-ringsmaat of groter. Sigaar ponssnijders of andere kleinere apparaten kunnen twee of drie sneden nodig hebben om een optimale trek bij grotere rookwaren of gevormde sigaren te bereiken. Maar knippers met dubbele messen kunnen het allemaal met één veeg van de messen aan. Dit verkort niet alleen de tijd die u aan de voorbereiding van uw sigaar besteedt, maar geeft u ook een groter oppervlak om te trekken, waardoor u misschien meer van de verborgen geneugten van de tabak kunt ontdekken.

  Optimale snijbeweging

  De glijdende beweging die de meeste sigarenknippers met een dubbel blad maken, betekent dat uw sigaren gelijkmatig gesneden worden, terwijl de kans kleiner is dat het tabaksblad aan de ene of de andere kant rafelt, zoals knippers met een enkel blad dat soms kunnen doen. Dit maakt het ook gemakkelijk om zowat elke sigaar die u bij de hand heeft te knippen, zelfs een Torpedo of een reusachtige Gordo.

  Gebruiksgemak

  De meeste sigarenknippers met dubbele messen hebben handige handvatten om de snelle en gemakkelijke schuifbeweging beter te kunnen uitvoeren. Knijp gewoon de bladen om uw sigaar te knippen samen en u bent klaar om te vonken. Niet alleen werkt het eenvoudige ontwerp goed om een kwaliteitssnit te bereiken, maar sommige van de hedendaagse dubbelbladsnijders zijn ook zelfslijpend. Dit betekend minder onderhoud en minder gedoe!

  Grote keuze aan mogelijkheden

  Er zijn veel soorten dubbelbladsnijders, van eenvoudige dubbele guillotines tot gesofisticeerde constructies die een vleugje elegantie of moderne flair bieden. Wanneer u indruk wilt maken en een bijpassende snijder nodig heeft, zijn er tal van exquise snijders met dubbel lemmet voor de klus beschikbaar. Zoekt u een alledaagse knipper die niet te duur is, dan zijn er tevens genoeg opties beschikbaar. Ongeacht uw budget of de gelegenheid, u vindt vast en zeker een sigarensnijder met dubbel lemmet die bij u past.  Verdubbel het rookplezier

  Sigarenknippers met dubbele messen bieden een optimale snijwerking en een veelzijdigheid die gewoon niet door andere knippersoorten geëvenaard kan worden. Ontdek alle geneugten die dubbelbladsnijders aan de rookervaring van uw sigaren kunnen geven.


Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf € 99,00 . Voor een bestelling onder de € 99,00 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.