Siglo Switch Knipper Zwart

Review rating 1/5
(1 Waardering)
€49,00

Beschikbaarheid: Beschikbaar - wordt verzonden binnen 10 dagen
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
Er is tegenwoordig een breed scala aan sigarenknippers op de markt, dus het kan moeilijk zijn om precies de juiste te vinden voor uw behoeften. Als u een mes wilt dat nauwkeurig snijdt, een robuuste constructie heeft en eigentijdse styling combineert, dan is de Siglo Switch Blad Snijder een optimale keuze.

Het mes werkt net als een stiletto, zoals de naam al doet vermoeden, met één druk op een gestructureerde knop die automatisch de messen opent. Met een snelle knipbeweging leveren de twee roestvrijstalen mesjes een gladde en zuivere snede. Het grote diafragma van de snijplotter betekent dat u sigaren kunt snijden tot een ringmaat van 56, waardoor u de flexibiliteit heeft om een ​​breed scala van uw favoriete rookwaar te snijden.

Deze snijder met twee messen heeft een glanzend zwarte afwerking en wordt vergezeld door heldere bronskleurige accenten. Dit zorgt voor een opvallend moderne look die iedereen zeker zal plezieren, terwijl het de ideale keuze blijkt te zijn voor elke sigaren rooksituatie.

De Siglo Switch Blad Snijder is een krachtig snijapparaat dat perfect in balans is met functie, waarbij een onberispelijke snijcontrole wordt gecombineerd met een aangenaam verfijnde look en feel. Dit product komt zeker meteen bovenaan uw lijst met favoriete sigaaraccessoires te staan, dus wacht niet langer en koop de uwe vandaag nog.

Type knipper: Knipper met dubbele messen
Materiaal: Metaal
Kleur: Zwart
Merk: Siglo

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Review rating 1/5
(1 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
100 % (1 Waardering)
Review rating
 16 jan 2019
00:00 00:00