Siglo

Siglo

Sinds 2003 hebben Siglo Accessory-humidors sigarenliefhebbers in verrukking gebracht met prachtig vervaardigde creaties die tegelijkertijd stijlvol, goed gemaakt, efficiënt en gedurfd zijn. Van klassieke ontwerpen tot enorm unieke artistieke creaties vol kleur, Siglo's humidors zijn bedoeld om zelfs de meest veeleisende liefhebbers te plezieren en een favoriet te worden van Cubaanse sigarenkenners over de hele wereld.

De Cubaanse connectie
Het merk Siglo Accessory werd in 2003 gelanceerd door Pacific Cigar Company Limited (PCC), een in Hongkong gevestigde entiteit. PCC werd opgericht in de jaren negentig en verwierf al snel aanzien als de enige geautoriseerde distributeur van Cubaanse sigaren voor de regio Azië-Pacific. Deze exclusieve samenwerking met het Cubaanse Habanos SA geeft PCC en zijn Siglo-accessoires een unieke plaats in de sigarenwereld.


Verbonden aan Cuba's beroemdste sigaren, heeft Siglo Accessory een verscheidenheid aan Cubaans geïnspireerde humidors en accessoires voortgebracht die Siglo's populariteit onder sigarenkenners overal hebben voortgestuwd. Het merk behoudt zijn gewaardeerde positie dankzij een toewijding aan kernprincipes.

De Siglo manier
Het team van ontwerpers en ambachtslieden achter elk Siglo-product is gepassioneerd over hun vak en wat elke creatie brengt in de ervaring van de sigarenliefhebber. Dus wat maakt Siglo uitzonderlijk? Het antwoord is te vinden in de leidende filosofie van het merk om te combineren:

 • Strak ontwerp
 • Eigentijdse stijl
 • Hoogwaardige materialen
 • Onberispelijk vakmanschap
 • Algemene waarde

  Ontworpen door het beste en slimste dat Hong Kong te bieden heeft, worden Siglo-producten gemaakt door ambachtslieden van over de hele wereld met behulp van materialen die zijn verzameld in Azië, Zuid-Amerika en Europa. Het resultaat is een catalogus met indrukwekkend ontworpen en prachtig esthetische creaties die ideaal zijn voor het huis of kantoor van elke sigarenliefhebber.

  Een Siglo Humidor selecteren
  Er is geen andere collectie humidors op de markt die de look en feel van een Siglo humidor bieden. Levendig, uniek ontworpen en tot het laatst toe aangenaam voor het publiek, elke Siglo-humidor is een middelpunt dat zeker een glimlach zal krijgen van iedereen die de kamer binnenkomt.

  Terwijl u op zoek gaat naar de perfecte Siglo-humidor, moet u een paar punten in overweging nemen die u zullen helpen om uw focus te verkleinen.

  Grootte

  Zoals bij elke humidor, wilt u ervoor zorgen dat de maat niet alleen overeenkomt met waar u hem wilt plaatsen, maar ook met het aantal sigaren dat u wilt bevochtigen. Siglo maakt het u gemakkelijk met drie basismaten desktophumidor waaruit u kunt kiezen:
 • Small(S) Dit populaire formaat biedt ruimte voor maximaal 50 sigaren, wat een geweldige algemene keuze is voor mensen die weinig ruimte hebben en toch een goed onderhouden voorraad sigaren willen. Een geweldige toegang tot het Siglo-universum.
 • Medium (M) Deze maat is een favoriet van liefhebbers en een geweldige optie als u uw sigarencollectie wilt uitbreiden tot maar liefst 75 sigaren van Corona-formaat. Een formaat dat de meeste variatie aan mogelijkheden biedt in de Siglo-serie
 • Large(L) Met een capaciteit van maximaal 100 sigaren, geeft deze optie u meer ruimte voor sigaren, maar is hij lang niet zo compact en neemt meer ruimte in uw kamer of kantoor in beslag.
 • Extra large(XL) Alleen voor de meest serieuze sigarenverzamelaars. Dit ongewoon grote formaat biedt plaats aan maximaal 200 sigaren van Corona-formaat. Deze maat wordt over het algemeen alleen in beperkte oplagen geproduceerd.

  Siglo biedt natuurlijk andere maten aan, waaronder een reishumidor voor 10 sigaren en humidors voor meer dan 300 sigaren. Toch blijft de nadruk vooral liggen op de Small en Medium-reeks, die de voorkeur hebben voor veel sigarenliefhebbers over de hele wereld.

  Stijl

  Misschien wel de moeilijkste keuze bij het selecteren van een Siglo humidor is de stijl of het uiterlijk van de humidor. Siglo biedt zoveel verschillende opvallende afwerkingen voor elk denkbaar decor. Siglo humidors vallen als eerste op met hun prachtige hoogglans pianolakafwerkingen.

  Ambachtslieden doorlopen een grondig proces van het handmatig aanbrengen van minimaal 15 laklagen om die schitterende glanzende look te bereiken. Combineer dit proces met een reeks felle kleuren en exotische fineren en de resultaten zijn werkelijk verbluffend.

  Levendige serie
  Zoals de naam al aangeeft, bevat de Vibrant-serie een verzameling levendige kleuren die elke kamer zeker zullen opvrolijken. Rood en geel behoren tot de meest populaire opties en komen nauw overeen met de kleurenschema's van beroemde Cubaanse sigarenmerken. Blauw, grijs, wit en zelfs paars zijn ook geweldige opties die een vleugje kleur toevoegen aan uw sigarenrookervaring.

  Chinese Zodiac-serie
  Vier het Chinese Nieuwjaar of pronk met uw eigen dierenbord met deze collectie prachtig weergegeven artistieke creaties. Elke humidor heeft een gestileerde afbeelding van een Chinees dierenriemsymbool. Misschien wel het beste voorbeeld is de voortreffelijke Year of the Goat-humidor, met een hoogglans zwarte afwerking met verleidelijke Chinese patronen en kalligrafie van rode lak.

  Klassieke serie
  Hoewel Siglo een reputatie heeft opgebouwd voor het creëren van gedurfde en levendige ontwerpen, biedt het merk ook een collectie humidors voor mensen met een meer traditionele inslag. Deze humidors zijn voorzien van exotische houtsoorten, zoals macassar en ebbenhout, met prachtig vloeiende nerfpatronen.

  Biometrische serie
  Verdere toegevoegde waarde en veiligheid aan Siglo's vakkundig vervaardigde creaties is de Biometrico-serie. Door het unieke ontwerp van deze vergrendelbare humidor kunt u uw sigaren veilig op slot doen zonder dat u een sleutel hoeft bij te houden. Een simpele aanraking van de vingerafdruklezer die handig aan de voorkant van de humidor is geplaatst, ontgrendelt de humidor. De ultieme keuze om zorgeloos en zorgeloos van uw sigaren te genieten.

  Ongeacht de stijl, elke Siglo-humidor levert Siglo's kenmerkende mix van kwaliteit, functie en stijl. Siglo's andere aanbiedingen, zoals de Geometry-serie, Cohiba-geïnspireerde serie en Limited-Edition-serie, bieden sigarenliefhebbers een brede selectie fantastische humidors waaruit ze kunnen kiezen, zoals de legendarische Koi Fish-humidor met zijn opvallend ingelegd ontwerp.  Functies


  Hoewel de grootte en stijl van de humidor belangrijk zijn, moet de doorslaggevende factor uiteindelijk de kenmerken zijn die zich aan de binnenkant, het functionerende hart van de humidor, bevinden. Siglo-humidors bieden een overvloed aan functies die veiligheid en een lange levensduur bieden en tegelijkertijd een betrouwbare vochtigheidsregeling bieden. Enkele van deze kenmerken zijn:
 • Spaanse ceder voering
 • Zwaar uitgevoerde kwadrantscharnieren
 • Siglo-luchtbevochtiger
 • Siglo digitale hygrometer
 • Verdeler(s)

  Afhankelijk van de grootte en stijl van de humidor, kunnen andere functies bijdragen aan de toch al robuuste functionaliteit en veelzijdigheid van elke Siglo humidor. De nu legendarische Siglo Cards humidor, bijvoorbeeld, verandert gemakkelijk in het ideale thuis voor uw pokerchips en speelkaarten. Noem het maar en Siglo-humidors zullen het leveren.

  Siglo trots
  Siglo-humidors hebben het respect en de bewondering van sigarenkenners over de hele wereld gewonnen door simpelweg toegewijd te blijven aan het aanbieden van producten met een uitzonderlijk ontwerp en stijl, een solide constructie en betrouwbare bevochtiging. Een Siglo humidor is er een waar u echt trots op kunt zijn.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf € 99,00 . Voor een bestelling onder de € 99,00 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.