Jemar

Jemar

Jemar Rookartikelen
Jemar biedt u met trots humidors van de hoogste kwaliteit aan, zorgvuldig met behulp van traditionele ambachtelijke technieken gemaakt. De humidors zijn volledig van massief Libanees cederhout gemaakt, inclusief de binnenkant, planken en verdelers, die dienen om uw sigaren optimaal te ondersteunen. De scharnieren en sloten van de humidors zijn van eersteklas Duits roestvrij staal gemaakt, terwijl alle zijden van de body, zonder gebruik van lijm, solide en elegant in elkaar zijn gezet.


Jemar luchtbevochtigers
Voor het handhaven van de ideale luchtvochtigheid binnenin, gebruikt Jemar een duurzame acryl polymeer gel die in staat is om vocht tot 450 keer in zijn eigen gewicht te absorberen. Deze gel zorgt voor een constante luchtvochtigheid van 70%. Als de gel tot ongeveer de helft van zijn oorspronkelijke grootte krimpt of als de luchtvochtigheid onder de 70% zakt, kunt u deze gewoon 10 tot 15 minuten in water laten weken. De gel is volledig veilig voor uw gezondheid en heeft geen invloed op de smaak van uw sigaren.


De voorbereiding van Jemar Humidor
Voordat u uw sigaren in de humidor plaatst, raden we aan om het cederhout aan de binnenkant met een vochtige doek af te nemen en er een paar dagen een bakje water in te zetten. Dit zorgt voor een optimale vochtigheid van het hout en creëert een ideaal klimaat voor uw waardevolle sigaren. Met Jemar humidors kunt u er zeker van zijn dat uw sigaren in een omgeving bewaard worden die hun kwaliteit en smaak behoudt.


Ontdek het vakmanschap en de toewijding aan kwaliteit van een Spaans bedrijf met productiefaciliteiten in Italië.


Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf € 99,00 . Voor een bestelling onder de € 99,00 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.