Humidors

183 Verlaagd in prijs!

Humidors Hoe beslist u welke humidor geschikt voor u is?

1) Capaciteit: De capaciteit die u nodig heeft, hangt af van hoeveel u consumeert, hoe vaak u uw voorraad bij wilt vullen en of u de sigaren lang wilt bewaren. De sigaren humidor rekenmachine verteld u precies hoeveel sigaren er in de humidor passen.

2) Hygrometer: Veel hygrometers werken met een metalen veren constructie. Maar hygrometers die gebruik maken van een haar mechanisme zijn nauwkeuriger en kunnen aangetroffen worden in de premium humidors. Over het algemeen zijn de hygrometer en de bevochtiger inbegrepen bij de humidor.

3) Bevochtiger: De sigaren bevochtiger moet de juiste grootte hebben voor de humidor. Acryl polymeer kan veel meer water opslaan dan de traditionele spons bevochtigers. Micro- processor gecontroleerde elektronische bevochtigers zijn, zonder twijfel, de beste keuze.

4) Humidor constructie: De beste humidors dienen stevig gebouwd te zijn. Hoe dikker de wanden hoe beter de humidor de interne vochtigheid behouden kan worden, waardoor de humidor beter en voor een langere periode zal werken. De binnenkant dient met hout afgewerkt te zijn, omdat dit veel vocht opneemt, en Spaans cederhout is hier het beste. Een goed gemaakte humidor gaat een leven lang mee. Het is een verstandige investering om goed voor uw dierbare sigaren te zorgen.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf €99,00 . Voor een bestelling onder de €99,00 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.