Humidors

Humidors

1. [Het kiezen van de juiste Humidor](#fa_1)
2. [Soorten Humidors](#fa_2)
3. [Wat is een humidor](#fa_3)
4. [FAQ](#fa_4)
5. [Gerelateerde inhoud](#fa_5)


Er is niets zo bevredigend als een goed onderhouden, perfect bevochtigde sigaar uit uw eigen sigaren humidor te selecteren. Kwaliteit is de sleutel tot het optimaal bewaren van sigaren. HumidorDiscount is hier om u te helpen een humidor te vinden die u jarenlang zal laten genieten van het roken van sigaren.

## **Het kiezen van de juiste humidor**


**Kernpunten:**
- **Hygrometer:**
Analoog: Mechanismen op basis van haren zijn nauwkeuriger dan mechanismen op basis van veren voor analoge hygrometers.
- **Digitaal:** De nauwkeurigheid hangt af van de kwaliteit van de onderdelen en het gebruik van capacitieve sensoren.
Luchtbevochtiger: Luchtbevochtigers op basis van acryl polymeer presteren beter dan luchtbevochtigers op basis van traditionele sponsinterieurs. Ze hoeven minder vaak te worden bijgevuld en houden de luchtvochtigheid stabieler op het gewenste niveau. De beste optie zijn elektronische luchtbevochtigers.
- **Lining:** Spaans ceder is de beste optie voor de binnenbekleding van de humidor.
- **Scharnieren:** Kwadrant scharnieren die in het lichaam van de humidor kast zijn geplaatst.
- **Isolatie:** Humidors met een dikker houten corpus en een gladde afdichting houden de vochtigheid beter vast en vereisen minder hervullingen.
- **Capaciteit:** Schat de capaciteit op basis van de soorten sigaren die u wilt bewaren, de frequentie van aankoop en de bedoeling om de sigaren te laten rijpen. Kies liever een wat groter formaat om te voorkomen dat sigaren in de directe nabijheid van de luchtbevochtiger komen te liggen.


Zodra u het type humidor dat u wilt heeft gekozen, kunt u zich richten op de specifieke kenmerken van de humidor om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen. Het instellen van een aantal parameters voordat u begint met zoeken zal het kiezen van een humidor een soepeler en meer succesvolle onderneming maken.### **Grootte**
Zal de humidor passen in de ruimte waar u hem wilt plaatsen? Beschouw een humidor als een klein meubelstuk en overweeg de plaatsing ervan in een kamer. Meet de ruimte en vergelijk deze met de maten die beschikbaar zijn op de pagina van elke humidor.

### **Capaciteit**
Hoeveel sigaren wilt u opbergen? Dit kan lastig zijn, omdat het afhangt van uw sigarenconsumptie, hoe vaak u sigaren roteert en of u ruimte nodig heeft om sigaren langer te laten rijpen. Als u het niet zeker weet en de beschikbare ruimte het toelaat, ga dan altijd iets groter dan u denkt nodig te hebben. Kijk naar HumidorDiscount's humidor calculator tool voor een beter idee van de capaciteit van elke humidor.

### **Stijl**
Zal de humidor passen bij het interieur? Moet het een traditionele of moderne uitstraling hebben? Zal het gebruikt worden voor het tentoonstellen van sigaren? Heeft het een slot en sleutelset nodig? U zult de humidor waarschijnlijk elke dag zien, dus u wilt dat het een aangename toevoeging is aan de kamer en niet afleidt. Van sober en functioneel tot een in het oog springend pronkstuk, u vindt zeker een stijl die bij u past.

### **Budget**
Net als elke andere investering, is een sigaren humidor een investering die u zorgvuldig moet overwegen om er zeker van te zijn dat deze aan uw behoeften voldoet. De kosten voor het updaten van inferieure bevochtigingssystemen kunnen aanzienlijk zijn en dat geldt ook voor het terugverdienen van het verlies van slecht bevochtigde sigaren. Maak dus een budgetplan om deze frustraties in de toekomst te vermijden. Er zijn humidors in bijna elke prijsklasse, van eenvoudige startershumidors tot adorini's prachtige, unieke Tresor Cassaforte Humidor Kluis..

Naast deze overwegingen, kunt u zich ook richten op de interne functionaliteit van de humidor. Het hebben van een robuuste set van functies in het hart van uw humidor betekent dat uw sigaren beter bewaard en beschermd zullen worden, wat zorgt voor een veel prettigere sigaar rookervaring.### **Vochtigheid**
Dit is essentieel voor het goed functioneren van elke humidor. De meeste humidors bevatten een bevochtigingsapparaat, maar u wilt er zeker van zijn dat de bevochtiger optimaal zal presteren. Acryl polymeer vlies is een favoriet bevochtigingsmateriaal dat meer water kan opslaan dan traditionele spons-gebaseerde luchtbevochtigers. Microprocessor gestuurde elektronische luchtbevochtigers zijn de beste keuze, zeker weten. U kunt altijd een luchtbevochtiger toevoegen of upgraden indien nodig, ongeacht het type luchtbevochtiging dat nodig is.

### **Lining**
De binnenbekleding van een humidor kan helpen bij het verouderingsproces van sigaren en kan ook de luchtvochtigheid beter op peil houden. Humidors die bekleed zijn met vocht absorberend Spaans ceder hebben de voorkeur. Maar mahonie en okume zijn ook effectieve opties die in veel humidors van topkwaliteit te vinden zijn. Glas of acryl humidors mogen geen voering hebben, dus het toevoegen van ceder lades of tussenschotten wordt aanbevolen.

### **Bouwkwaliteit**
Beschouw een humidor als een erfstuk dat een leven lang mee moet gaan. De efficiëntie van een humidor is direct gerelateerd aan de kwaliteit van het vakmanschap, dus zoek naar een humidor met dikke wanden en een stevig corpus ontwerp. Adorini's Santiago Deluxe Humidor is hier een goed voorbeeld van. De grotere stevigheid betekent dat de humidor de interne vochtigheid beter kan isoleren, wat zorgt voor een efficiëntere en duurzamere opslag van sigaren.

### **Scharnieren**
Een vaak over het hoofd gezien aspect van een humidor, kwaliteit scharnieren bieden een langere levensduur, soepeler openen/sluiten en een betere afdichting van het deksel. Heavy-duty kwadrant scharnieren zijn de favoriete keuze van humidor makers en sigarenliefhebbers vanwege de hoge mate van duurzaamheid en stijl die de scharnieren bieden.

### **Hygrometers**
Hoewel het niet noodzakelijk is om sigaren te bevochtigen, maken hygrometers het veel gemakkelijker om de luchtvochtigheid bij te houden en ervoor te zorgen dat de sigaren in ideale omstandigheden worden bewaard. Veel humidors worden geleverd met een hygrometer, maar vaak zijn dit minder nauwkeurige metalen veer hygrometers. Zeer nauwkeurige precisie haarhygrometers en eenvoudig af te lezen digitale hygrometers zijn populaire opties die u meer gemoedsrust kunnen geven. Sommige beschikken zelfs over een geïntegreerde thermometer. U kunt bladeren door HumidorDiscount's hygrometers en thermometers om het type en de maat te vinden die bij uw humidor past.

### **Interieur Verbeteringen**
Dit omvat een verscheidenheid aan opties die kunnen helpen de algehele prestaties van een humidor te verbeteren. Ventilatie-openingen en geribbelde binnenwanden, bijvoorbeeld, verbeteren de circulatie om er zeker van te zijn dat al uw sigaren beter blootgesteld worden aan de vochtigheid die nodig is om ze in optimale conditie te houden. Andere nuttige toevoegingen, zoals cederhouten verdelers en trays, kunnen ook helpen bij het verbeteren van de sigarenorganisatie en tegelijkertijd de vochtigheidscontrole optimaliseren.## **Types van Humidors**
Elke sigaar liefhebber of sigaar leverancier heeft verschillende behoeften en wensen, en dus zijn er ontelbare variëteiten van humidor types waaruit u kunt kiezen. Als u door de HumidorDiscount collectie van humidors bladert, bedenk dan welk type het beste voor u zal werken.

### **Desktop**
Desktop modellen zijn het meest voorkomende type humidor. Ze bieden ongelofelijke veelzijdigheid met een eindeloze reeks maten en stijlen en zijn geschikt voor zowel kenners, dagelijkse sigarenliefhebbers en gelegenheidsfanaten. Of het nu voor thuis of op kantoor is, een tafel humidor kan een vleugje elegantie toevoegen aan het decor terwijl het uw sigaren binnen handbereik houdt. Humidors met een glazen bovenkant zijn geweldig om uw sigarencollectie in tentoon te stellen. Als u echt wilt pronken met uw dierbare sigaren, kijk dan eens naar de adorini Cube Deluxe Humidor.

Desktop humidors kunnen variëren in capaciteit van zo weinig als vijf sigaren tot 300 of meer, maar de meeste zullen een gemiddelde van 25 tot 150 sigaren bevatten. U vindt een aantal prachtige voorbeelden in adorini's assortiment van exquise humidors, die het brede scala aan opslagmogelijkheden voor sigaren laten zien.

### **Reizen**
Het is niet omdat u onderweg bent, dat u geen goed bevochtigde sigaren hoeft te hebben. Reis humidors geven u de flexibiliteit om uw sigaren in de optimale omgeving te bewaren, waar u ook naar toe reist. Reis humidors kunnen variëren van kleine, bevochtigde sigarenkoffers tot grotere, knappe modellen die zelfs als bureau humidors kunnen dienen.

### **Kabinet**
Deze humidors zijn gemaakt om indruk te maken en zijn de voor de hand liggende keuze van serieuze verzamelaars, omdat humidor kabinetten over het algemeen meer ruimte bieden voor sigaren en een zeer verfijnde stijl hebben. De grotere, op de vloer staande of aan de muur bevestigde kasten zijn het meest gebruikelijk in de detailhandel, met hun grotere capaciteit en grotere uitstalmogelijkheden. Veel humidor kabinetten bevatten ook elektronische bevochtigingssystemen en andere opties om de efficiëntie van de klimaatregeling te verbeteren.

### **Walk-In**
Zoals de naam al zegt, zijn dit bevochtigde ruimtes die u fysiek kunt betreden. Meestal gebruikt door sigarenwinkels en alleen door de meest serieuze sigarenkenners, kan een inloop humidor zo klein zijn als een bezemkast tot zo groot en omvattend als een hele winkelpui. Zolang de ruimte afgesloten is en constant bevochtigd wordt, kan het een inloop humidor zijn. Inloop humidors zijn duur in onderhoud en hebben veel robuustere bevochtigingssystemen nodig, om nog maar te zwijgen over het water en de elektriciteit. Ze zijn dus niet ideaal voor de gewone sigarenliefhebber.

## **Wat is een Humidor?**
Een humidor, simpel gezegd, is een afgesloten ruimte die tabak voorziet van een luchtvochtigheid gecontroleerde omgeving. Een bevochtigingsapparaat houdt het interieur van de humidor op ongeveer 65 tot 72 procent relatieve luchtvochtigheid, het optimale klimaat voor sigaren. Een humidor van hoge kwaliteit biedt betrouwbaarheid, stijl en algehele gemoedsrust, waardoor u beter kunt genieten van de sigaar rookervaring.

De sigaar humidors van vandaag de dag bieden veel meer verfijnde opties voor de moderne sigaar liefhebber, met hoogwaardige materialen zoals hout, metaal, glas, acryl en zelfs koolstofvezel. Een goed gemaakte humidor zorgt ervoor dat de relatieve luchtvochtigheid op de meest efficiënte manier wordt gehandhaafd. Uw sigaren worden veilig bewaard in het ideale klimaat, zodat u elke keer weer kunt genieten van uw heerlijke rookwaar.
Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf € 99,00 . Voor een bestelling onder de € 99,00 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.