adorini Vittoria Deluxe bureau Humidor

Review rating 4.5/5
(31 Waardering)

h112d

€770,00

€619,00

Gratis verzending
Gratis verzending
Beschikbaarheid: Beschikbaar - wordt verzonden binnen 10 dagen
 Adorini HumiFit Humidor Oplosmiddel Premium 1L €6,95
Vloeistof voor luchtbevochtigers
Gedestilleerd water, verrijkt met zilverionen Antibacterieel
1 liter fles
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd

Voor veel sigaarliefhebbers komt er een tijd dat kleine desktop humidors gewoon geen plaats meer hebben voor een steeds groter wordende verzameling sigaren. Deelnemen aan de wereld van grotere desktop humidors lijkt misschien een hele onderneming, maar adorini biedt wat misschien wel een van de beste in zijn klasse is: de Vittoria Deluxe desktop humidor.

Een indrukwekkende 500 Corona sigaren capaciteit boeit de prachtig vormgegeven humidor die beschikt over een visueel aantrekkelijk ebben fineer semi-glanzende afwerking en deksel met gedeeltelijk glazen kijkvenster. Heavy-duty kwadrantscharnieren en sterk gestel geven de humidor een goede basis. Het vergulde slot en de handgrepen zorgen voor extra veiligheid en mobiliteit. Extra hard gestoomde Spaanse ceder bekleedt het interieur voor een optimale sigarenomgeving, die verder wordt versterkt door de innovatieve RibTech-ventilatieribben van adorini die de luchtstroom door de humidor helpen maximaliseren.

Twee verstelbare Spaanse ceder dienbladen bieden flexibiliteit bij het beheren van uw sigarencollectie, terwijl een groter gebied onder de dienbladen voldoende ruimte biedt om volle dozen sigaren op te slaan. Enkele van de meest aantrekkelijke functies van adorini, verticale en horizontale verdelers met clips voor scheidingslabels, zijn ook inbegrepen, wat nog meer veelzijdigheid toevoegt aan het organiseren van sigaren.

Vochtigheid wordt geregeld door adorini's geliefde Cigar Heaven 2e generatie elektronisch bevochtigingssysteem. Deze prachtig ontworpen luchtbevochtiger kan worden gevoed door een AC-adapter of door de ingebouwde oplaadbare lithium-ionbatterij, die tot vier weken meegaat na één keer opladen. Het waterreservoir van het apparaat bevat voldoende water voor bijna twee maanden bevochtiging, welke handmatig kan worden aangepast tussen 40 en 80 procent relatieve vochtigheid. Een LCD-scherm toont alle informatie die u nodig heeft om de ideale omstandigheden te behouden, inclusief de huidige vochtigheid en temperatuur, hoge en lage luchtvochtigheid en een 3-daagse gemiddelde luchtvochtigheid.

Met dit hoge aangeschreven bevochtigingssysteem, naast vele van de meest populaire luxe functies van adorini, combineert de Vittoria Deluxe desktop humidor grootte, veelzijdigheid, innovatie en elegantie. Hierdoor behoord het tot een van de meest uitzonderlijke creaties van adorini.

Zie ook: Review in Cigar Aficionado

Onderdeel Identificatie nummer: 4442
Materiaal van luchtbevochtigersdoos: Hout
Lengte van lade aan binnenkant: 290 mm
Ean code: 4260128723465
Breedte binnenkant lade: 143 mm
Merk: Adorini
Kleur: Bruin
Hoogte: 210 mm
Diepte: 360 mm
Hoogte binnenkant lade: 35 mm

adorini Deluxe eigenschappen

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Review rating 4.5/5
(31 Waardering)
Review rating  
74 % (23 Waardering)
Review rating  
23 % (7 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
3 % (1 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating
 07 nov 2019
Orgineel vertaald uit het Frans
Snelle bezorging. De humidor voldoet aan mijn verwachtingen.
Review rating
 10 feb 2019
Orgineel vertaald uit het Frans
Zeer goede humidor behalve dat het LCD-scherm van de luchtbevochtiger Cigar Heaven 2 niet meer goed werkt (dit na minder dan een jaar in gebruik).
Review rating
 07 jan 2019
Orgineel vertaald uit het German
Een absoluut mooi product. In eerste instantie, na 1 dag, was de vochtigheidsmeting voor mij als leek een beetje verwarrend, dit omdat een waarde (C 8, dan C4, dan C6) werd weergegeven die nergens in de handleiding werd genoemd. Maar na 2 dagen paste de waarde (68% -70%) zich op de verwachte manier aan. Het zou wenselijk zijn wanneer adorini een paar verduidelijkingen in hun handleiding zou plaatsen, omdat het me erg verontrustte. Ik ben blij dat de gemiddelde waarde gedurende 3 dagen nu 68% is, hoewel ik graag de 70% wil zien die door de fabrikant is ingesteld. Ik vermoed dat dit met een beetje geduld kan worden bereikt door de ventilatieopeningen te openen of te sluiten. Toch ben ik erg enthousiast over de humidor en zou deze elk moment aan anderen aanbevelen.
Review rating
 13 mei 2018
Orgineel vertaald uit het Frans
Zeer goede kwaliteit en betrouwbare elektronische luchtbevochtiger.
Review rating
 02 okt 2014
Orgineel vertaald uit het Engels
De humidor kwam in een pakket met piepschuim, waarin was oorspronkelijk Adorini doos ook met piepschuim. Het zien van deze vertelde ik meteen de koerier dat hij kan gaan, veroorzaken moet alles OK. De humidor zelf is een meesterwerk, ik kan niet genoeg zeggen hoe blij ik ben om het te hebben uit te drukken.
Review rating
 05 jun 2014
Orgineel vertaald uit het Zweeds
Echt blij. Mijn 4e humidor uit deze plaats. Snelle en veilige levering.
Review rating
 16 jan 2014
Orgineel vertaald uit het German
Zeer mooie en echt verwerkt humidor, zeer dicht en uiteindelijk veel ruimte
Review rating
 14 aug 2013
Orgineel vertaald uit het Engels
Gewoon mooi. Het kwam in uitstekende staat, en alles was perfect.
Review rating
 01 jun 2012
Orgineel vertaald uit het Engels
Voordelen: Prachtig gemaakt Humidor. Uitstekende vakmanschap. Het is de ideale grootte om 4 grote dozen met Habanos in op te slaan. Nadelen: Het enige probleem dat ik heb, is dat ik de deksel niet kan sluiten als de luchtbevochtiger daarop zit, omdat de bovenste plank dan in de weg zit. Dus heb ik de bevochtiger maar in een van de lades gelegd. Niet ideaal, maar het doet zijn werk.
Review rating
 14 mei 2021
Review rating
 19 mrt 2021
Review rating
 22 jun 2020
Review rating
 25 mei 2019
Review rating
 03 sep 2018
Review rating
 15 jul 2018
Review rating
 09 jun 2017
Review rating
 18 feb 2015
00:00 00:00