Adorini digitale hygrometer thermometer foto 5 Adorini digitale hygrometer thermometer foto 6 Adorini digitale hygrometer thermometer foto 7
Adorini digitale hygrometer thermometer foto 5

Adorini digitale hygrometer thermometer


4,7 (128 Waardering)
€ 28,00

Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad Ontvang het binnen 3-5 werkdagen

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Er is misschien niets frustrerender voor sigarenliefhebbers dan te geloven dat sigaren goed worden bevochtigd, alleen om te ontdekken dat de rookwaar verre van de ideale staat is. Reken op adorini om u te helpen dit probleem op te lossen met hun all-time klassieke Digitale Hygrometer Thermometer.

Deze oude maar goede en continue bestseller geeft u alle informatie die u nodig heeft, om ervoor te zorgen dat uw humidor de sigaren op precies de juiste vochtigheid en temperatuur behoudt. U kunt de zorgen over de toestand van uw sigaren wegnemen met slechts een snelle blik op het digitale display, dat u de huidige relatieve vochtigheid weergeeft, evenals de huidige temperatuur. U kunt zelfs de hoogte- en dieptepunten controleren, zodat u eventuele schommelingen in de omgeving van de humidor kunt volgen. Met een bereik van 20% tot 90% vochtigheid en een temperatuurbereik van -10 tot +50 graden Celsius kunt u gerust zijn, wetende dat het apparaat bijna elk klimaat aankan.

De capacitieve sensor is een zeldzaamheid onder digitale hygrometers en zorgt voor een betrouwbare oplossing die het vermogen van elke humidor zal verbeteren. Met een geïntegreerde uitklapbare standaard en een meegeleverde magneet, heeft u de flexibiliteit om het apparaat overal te plaatsen waar u maar wilt, om het gebruik van de ruimte van de humidor te maximaliseren. U hoeft niet eerst op zoek naar een batterij, want deze is meegeleverd. Deze handige tool begint dus direct voor u te werken!

Met zijn aantrekkelijke zilveren afwerking en dankzij de beproefde reputatie voor nauwkeurige metingen is adorini's Digitale Hygrometer Thermometer een apparaat waarop u kunt rekenen om over uw sigaren te waken, zodat u zich kunt concentreren op de fijnere dingen in het leven. Upgrade uw humidor in stijl en betere allround functionaliteit. Het is daarnaast een fantastisch cadeau idee!
Gewicht:
60 g
Nauwkeurigheid van temperatuur:
+-1ºC
Modell:
303
Ean code:
4260128720211
Kleur:
Zilver
Display:
Digitaal
Vochtigheidsrange:
20-90% % relatieve luchtvochtigheid
Merk:
Adorini
Nauwkeurigheid van luchtvochtigheid:
+-5%
Temperatuur range:
-10 celsius
Temperatuureenheden:
Celsius & Fahrenheit
Vaststelling:
Plakband/ magneet
Hoogte:
57 mm
Metingsmechanisme:
Elektronische sensor

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 4,7/5   (128 Waardering)
 78% (100 Waardering)
 19% (24 Waardering)
 1% (1 Waardering)
 2% (2 Waardering)
 1% (1 Waardering)
 22 jun 2023
Vertaald

Zeer goed materiaal, het merk adorini is uitstekend en ik raad Humidor Discount tevens aan, Sabrina G's klantenservice is eerste klas. Perfect!

 07 jan 2023
Vertaald

Perfect!

 17 mrt 2022
Vertaald

Goed product betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken.

 01 feb 2022
Vertaald

Item zoals beschreven, snelle levering

 03 sep 2021
Vertaald

Uitstekend product! Ik ben al jaren op zoek naar een geschikte hygrometer... en nu heb ik hem gevonden! Past probleemloos in mijn kleine humidor en geeft de hele tijd nauwkeurig aan. Zeer aan te bevelen.

 04 jun 2021
Vertaald

Zeer tevreden, ik kan het alleen maar aanraden.

 09 mrt 2021
Vertaald

Geweldig product, top kalibratie

 03 feb 2021
Vertaald

Goed product, zeer slechte koerier.

 08 sep 2020
Vertaald

Kwaliteitsartikel een benchmark onder de marktleiders. J beveelt het ten zeerste aan. Ik gebruik het voor mijn klarstein sigaren humidor. Het is perfect.

 24 apr 2020
Vertaald

Ik heb het pakket heel snel ontvangen, in goede staat. De hygrometer-thermometer is geweldig. Alles is perfect.

 03 jan 2020
Vertaald

Nauwkeurige thermo-hygrometer, met minimale afwijking. In vergelijking met anderen is het de meest betrouwbare. Extreem bestendig.

 16 nov 2019
Vertaald

Het is een zeer nauwkeurig en betrouwbaar hulpmiddel.

 14 nov 2019
Vertaald

Kalibratie is noodzakelijk.

 18 jun 2019
Vertaald

Arriveerde gekalibreerd, daarbij zat er tevens nog een instructieboekje hoe zelf te kalibreren: uitstekende tool, die ik zeker aanbeveel.

 25 apr 2019
Vertaald

Groot formaat, nauwkeurig en gemakkelijk te kalibreren. Ik raad het aan.

 15 apr 2019
Vertaald

Nauwkeurig hulpmiddel, uitstekende kwaliteit, snelle service.

 24 feb 2019
Vertaald

Werkt heel goed; temperatuur en vochtigheid in één oogopslag, heeft een scharnierend deel voor verticale standaard en op zijn rug 2 magneten, waarvan er één dubbelzijdig is voor bevestiging; batterijvak gemakkelijk toegankelijk, super plat; men zou in staat moeten zijn om het te kalibreren, maar ik heb nog steeds geen instructies gevonden voor hoe dat op de site te doen.