Pegasus

Pegasus

Guy Janot Humidors zijn al lang een favoriet van sigarenliefhebbers en bieden een uitstekende constructie en luxe, opvallende ontwerpen. Een tweede lijn humidors onder de vlag van Guy Janot, Pegasus genaamd, heeft ook de aandacht getrokken van sigarenliefhebbers overal. Prachtig vormgegeven, verfijnd en betaalbaar, Pegasus humidors hebben een nieuwe standaard gezet voor de moderne sigarenhumidor.

]

De sigaren humidor vernieuwd
De lijn Humidors van Pegasus weerspiegelt de passie van de ambachtslieden van Guy Janot en hun verlangen om de beste humidors op de markt te creëren. Of het nu gaat om de Guy Janot- of Pegasus-serie, elke humidor draagt ​​het keurmerk van de hoogste kwaliteit en zal u zeker jarenlang uitzonderlijke vochtigheidscontrole bieden.
U vindt een breed scala aan geavanceerde humidors in de Pegasus-lijn, die elk een aangename uitstraling geven aan elke opslagruimte voor sigaren. Er zijn een paar kenmerken van het ontwerp van elke humidor waardoor Pegasus-humidors zich onderscheiden van andere:

Minimalistische styling
Pegasus humidors vinden een mooie balans tussen elegantie en functionaliteit, waardoor humidors worden gecreëerd die luxueus zijn zonder pretenties. Pegasus humidors vallen op door het meesterlijke gebruik van verschillende exotische houtsoorten en unieke afwerkingen. Bijna elke variatie is een humidor klassieker geworden die wordt gekoesterd door sigarenliefhebbers van alle smaakniveaus.Solide constructie
Elke humidor heeft stevige scharnieren en extra dikke wanden die duurzaamheid bieden en ervoor zorgen dat vocht niet ontsnapt, waardoor sigaren anders van kostbare vochtigheid zouden worden beroofd. Dit resulteert in een humidor die is gebouwd om lang mee te gaan en die een veilig thuis biedt voor uw meest dierbare sigaren.Betrouwbare bevochtiging
De luchtbevochtigers van Guy Janot gebruiken moderne technologie om dag in dag uit een constante luchtvochtigheid te leveren met slechts een scheutje gedestilleerd water. Elke keer dat de relatieve vochtigheid onder ongeveer 72% daalt, geeft de luchtbevochtiger vocht af. Als de luchtvochtigheid boven de 72% komt, neemt het vocht op. De zelfregulerende luchtbevochtiger, die in de meeste Pegasus-humidors wordt gebruikt, levert een enorme vochtigheidsregeling waarop u kunt vertrouwen om sigaren in optimale conditie te houden.


Van binnen naar buiten
Aangezien de primaire functie van een humidor het bewaren van sigaren is, wordt elke Pegasus humidor in de eerste plaats vervaardigd met de nadruk op stabiliteit en interieurdesign. Dikke muren, stevig geconstrueerde scharnieren en een hoogwaardige Spaanse ceder voering helpen de vochtigheidsbeheersing te maximaliseren, waardoor vochtverlies tot een minimum wordt beperkt, wat anders kan leiden tot droge en beschadigde sigaren.

De solide constructie van elke humidor werkt perfect samen met de luchtbevochtiger, dus u hoeft nooit een hygrometer te gebruiken! Het enige wat u hoeft te doen is de luchtbevochtiger gevuld te houden met gedestilleerd water en af ​​en toe een oplossing voor vochtigheidscontrole, en dat is alles. Hierdoor hoeft u zich minder zorgen te maken over de staat van uw sigaren en kunt u meer tijd besteden aan het genieten van betere, efficiënter geconditioneerde rookwaar.

Veel van de humidors hebben ook verdelers om uw sigaren beter te organiseren. Humidors met een grotere capaciteit kunnen ook uitneembare bakjes bevatten, waardoor het gemakkelijker wordt om sigaren te sorteren en te vinden wanneer het tijd is om uw favoriete rookwaar op te steken. Er is ook voldoende ruimte in elke humidor als u ervoor kiest om de luchtbevochtiger te upgraden.

Hoewel het interieur van elke humidor robuuste functionaliteit biedt, begrijpt het Pegasus-team ook dat een geweldige humidor een aangename look en feel moet bieden. Een Pegasus-humidor moet zijn ruimte vergroten, ongeacht de inrichting van huis of kantoor. Zo wordt het superieure ontwerp van het interieur van elke humidor aangevuld met prachtig vervaardigde buitenkant.

Unieke houtsoorten, lakken en hun eigen speciale glazuurmethode zorgen voor de onmiskenbare Pegasus-stijl. De resulterende humidors bieden precies de juiste mix van vorm en functie die sigarenliefhebbers overal een reden geeft om te juichen.

De Pegasus-line-up

Of u nu thuis of onderweg bent, Pegasus humidors zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan al uw wensen te voldoen. Elke humidor is ontworpen om de efficiëntie te optimaliseren en toch een elegante, maar heerlijk ingetogen uitstraling te geven.

Er zijn vijf basisformaten waaruit u kunt kiezen:
100 sigaren, grote capaciteit, ideaal voor langdurige opslag of rijping
80 sigaren, zorgt voor een evenwicht tussen toegankelijkheid en capaciteit
50 sigaren, de allround keuze voor de alledaagse liefhebber
35 sigaren, een geweldige optie wanneer de bureauruimte beperkt is
20 sigaren, met geïntegreerde magnetische sluitingen, perfect om sigaren tijdens het reizen veilig te houden

Het Pegasus-team biedt ook verschillende houtsoorten aan de buitenkant, elk verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen om elk decor een opvallende aantrekkingskracht te geven. Enkele van onze favorieten zijn:

 • Bamboo Black Frosted 20
 • Macassar Matte Convex 80
 • Walnut Frosted 35
 • Wenge Gloss 50

  Deze verscheidenheid aan maten en stijlen stelt u in staat om de humidor te kiezen die de beste uitstraling voor uw interieur en het meest efficiënte gebruik van de ruimte biedt. Dit voordeel komt zonder in te leveren aan waarde of kwaliteit van klimaatbeheersing, waardoor Pegasus-humidors een ideale keuze zijn voor iedereen.

  Een meedogenloos streven naar uitmuntendheid
  De mensen achter Guy Janot en Pegasus humidors werken vanuit de vaste overtuiging dat het niet voldoende is om simpelweg de beste in de branche te zijn. Het streven naar perfectie is oneindig, dus de lat moet steeds hoger en hoger worden gelegd. Deze passie is liefdevol ingebouwd in elke humidor.  Een Pegasus-humidor geeft uw sigaren niet alleen een betrouwbaar, veilig en prachtig vervaardigd huis, maar geeft u ook het ultieme geschenk: gemoedsrust. Een nieuwe Pegasus humidor geeft uw sigaarervaring vleugels om naar nieuwe hoogten te vliegen.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.. Gratis verzending vanaf € 99,00 . Voor een bestelling onder de € 99,00 gelden extra verzendkosten . Strikeout-prijzen zijn adviesprijzen.