Pegasus Humidor Makassar mat Convex 80 sigaren

Pegasus Humidor Makassar mat Convex 80 sigaren


€ 449,00
€ 399,00

Gratis verzending
Gratis verzending
12% discount
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd

Als u niet al te enthousiast bent over de overvloed aan traditionele sigarenhumidors op de markt: u bent niet de enige. Dankzij hetzelfde team achter Guy Janot humidors, hoeft u geen genoegen te nemen met dezelfde oude afwerkingen en de standaard saaie vorm. Verfraai uw kamer of kantoor met de verfrissend unieke Pegasus Konvex Humidor Makassar Matte 80.

Met zijn langwerpige vorm en sensuele rondingen is dit prachtige stuk ver verwijderd van een standaard humidor. Het verleidelijke makassar fineer prikkelt met brede lijnen van lichte en donkere houtnerf, die prachtig vloeien over de verfijnde ovale vorm van de humidor.

Het cederhouten interieur biedt voldoende ruimte voor 80 sigaren van Corona-formaat, die kunnen worden georganiseerd dankzij een verwijderbare verdeler. Twee zelfregulerende luchtbevochtigers zorgen voor alle vochtigheidsbeheersing die u nodig heeft. Voeg gedestilleerd water toe en u kunt er zeker van zijn dat uw sigaren een betrouwbare en constante luchtvochtigheid krijgen, zodat u zich kunt ontspannen met perfect geconditioneerde rookwaar.

Afgewerkt met een dikke corpusconstructie en stevig gebouwde scharnieren, de Pegasus Konvex Humidor Makassar Matte 80 is een prachtig vervaardigde humidor waarop u kunt vertrouwen om uw sigaren jarenlang in topconditie en onbetwiste stijl te houden. Trakteer uzelf en uw sigaren op een Pegasus-humidor.

Breedte:
450 mm
Hoogte:
140 mm
Gewicht:
5000 g
Onderdeel Identificatie nummer:
1421
Ean code:
4260564932001
 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst