Adorini haarhygrometer Zilver

Review rating 5/5
(10 Waardering)

a130s

€32,00

Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad
Ontvang het binnen 3-5 werkdagen
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
Op het eerste gezicht zien de meeste hygrometers er misschien hetzelfde uit, maar zoals ervaren sigarenkenners kunnen bevestigen, zijn niet alle hygrometers gelijk gemaakt. Alleen de besten zullen de hoge nauwkeurigheid leveren die nodig is om de sigaar bevochtiging goed te beheersen. Daartoe hebben de mensen van adorini zich tot experts in het maken van hygrometers gewend in het hart van de Duitse horloge-industrie. Adorini's Hair Hygrometer Silver, gemaakt in de buurt van de stad Glashütte, de thuisbasis van enkele van de meest luxueuze horloges ter wereld, biedt de perfecte mix van precisie-instrumenten en verleidelijke stijl die het een allesomvattende winnende optie maken voor iedereen.

De precisie-haarhygrometer, gekleed in een weelderige zilveren afwerking, levert ongelooflijk nauwkeurige vochtigheidsmetingen die alleen tot stand kunnen komen door expertise en aandacht voor detail. Hierdoor kan het ingewikkelde proces van een synthetisch haar worden uitgerekt door een metalen veer en aan een naald worden bevestigd. Als de luchtvochtigheid verandert, verandert de haar in lengte en beweegt dit de naald waardoor u het vochtigheidsniveau kunt aflezen van de witte wijzerplaat. Misschien wel één van de beste eigenschappen: doordat er synthetisch haar voor dit proces word gebruikt, is er geen onderhoud nodig. Plaats de hygrometer in uw humidor en u hoeft er niet meer mee te knoeien!

Veelzijdig genoeg om de relatieve vochtigheid te meten van 20% tot 90%, deze hygrometer is geoptimaliseerd door de fabrikant om de hoogste nauwkeurigheid te bereiken bij 65% tot 75% relatieve vochtigheid, waardoor het de perfecte keuze is om over uw favoriete sigaren te waken. De redacteuren van het tijdschrift Cigar Aficionado hebben de precieze haarhygrometer van adorini uitgekozen, wie verkondigen dat deze hygrometers: “alles heeft wat een sigaar liefhebber waardeert.” De Hair Hygrometer Silver van adorini is zeker een van de beste grootheden aller tijden en is een hygrometer die u kunt vertrouwen.
Ean code: 4260327150444
Temperatuureenheden: Celsius
Merk: Adorini
Materiaal: ABS plastic
Nauwkeurigheid van luchtvochtigheid: +-2,5%
Afmetingen: 2 mm x 67 mm x 67 mm
Metingsmechanisme: Synthetisch haar
Vaststelling: Magneet
Onderdeel Identificatie nummer: 4386
Vochtigheidsrange: 20-90% % relatieve luchtvochtigheid
Bekleding: Geen
Kleur: Zilver, Zilver
Display: Analoog
Temperatuur range: Geen celsius
Nauwkeurigheid van temperatuur: Geen
Gewicht product: 28 g

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Review rating 5/5
(10 Waardering)
Review rating  
90 % (9 Waardering)
Review rating  
10 % (1 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating
 28 aug 2019
Orgineel vertaald uit het German
Perfecte maat.
Review rating
 18 jun 2019
Orgineel vertaald uit het Italiaans
Het is de tweede die ik bij Humidordiscount koop en het werkt wonderwel, precies zoals de eerste. Zeer gevoelig voor elke kleinste variatie en zo nauwkeurig als een Zwitserse chronograaf, getest op nauwkeurigheid met de zouttest.
Review rating
 17 mrt 2019
Orgineel vertaald uit het Italiaans
Goede verkoper, serieus en behulpzaam.
Review rating
 15 feb 2019
Orgineel vertaald uit het Engels
Perfecte kwaliteit.
Review rating
 31 jan 2019
Orgineel vertaald uit het Italiaans
Geweldig product. Ik heb het opnieuw gecalibreerd, gewoon om er zeker van te zijn dat deze naar behoren werkt en het blijkt inderdaad zeer precies te zijn. Supersnelle bezorging.
Review rating
 02 jan 2019
Orgineel vertaald uit het Frans
Het was nodig om de hygrometer te kalibreren, maar hij ziet er erg goed uit!
Review rating
 13 dec 2018
Orgineel vertaald uit het Engels
Ik vertrouw alleen adorini haarhygrometers. Humidor Discount heeft geweldige prijzen voor deze moeilijk te vinden hygrometers en verschepen snel.
Review rating
 10 mei 2020
Review rating
 12 jul 2019
Review rating
 21 sep 2018
00:00 00:00