Guy Janot Humidor Makassar Glans 20

€241,50

Gratis verzending
Gratis verzending
Beschikbaarheid: Beschikbaar - wordt verzonden binnen 10 dagen
 Adorini HumiFit Humidor Oplosmiddel Premium 1L €6,95
Vloeistof voor luchtbevochtigers
Gedestilleerd water, verrijkt met zilverionen Antibacterieel
1 liter fles
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
Voor die sigarenliefhebbers die in het dilemma verkeren of ze een desktophumidor of een reisetui voor hun sigaren willen kopen, biedt Guy Janot een perfecte oplossing. De Guy Janot Makassar Humidor Gloss 20 dient bij uitstek als zowel stationaire humidor als luxe reishumidor. Waarom kiezen als u beide kunt hebben?

Deze humidor heeft een exotisch makassar houtfineer met een rijke nerf naar de voorgrond gebracht met een hoogglans afwerking. Het interieur van de humidor is bekleed met Spaanse ceder wat het ideale thuis biedt voor tot 20 sigaren van Corona-formaat. Premium kwadrantscharnieren bieden sterkte en duurzaamheid, wat zorgt voor een soepele opening en sluiting. Magneten zorgen ervoor dat het deksel goed gesloten blijft.

Sigaren worden in optimale conditie gehouden dankzij een luchtbevochtiger op basis van minerale stenen die zowel betrouwbaar als in laag onderhoud zijn. De poriën van de minerale steen verspreiden vocht en passen zich aan aan schommelingen in de luchtvochtigheid, zodat uw sigaren de juiste zorg krijgen die ze verdienen. Vul eens per maand gedestilleerd water bij. Als finishing touch kunt u met een meegeleverde verdeler sigaren ordenen.

Of u nu op zoek bent naar een kleine humidor op het bureau of een weelderige manier om uw sigaren onderweg te vervoeren, de Guy Janot Makassar Humidor Gloss 20 is een winnende keuze waar u trots op kunt zijn.
Capaciteit voor 20 corona sigaren.

Bereken online hoeveel van uw favoriete sigaren in een humidor passen
Hoogte: 70 mm
Uitgerust met hygrometer: Nee
Onderdeel Identificatie nummer: 1423
Lengte: 280 mm
Slot en sleutel om luchtbevochtiger te sluiten: Nee
Ean code: 4260564930984

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Niemand heeft een review geplaatst
00:00 00:00