Guy Janot Humidor Makassar Glanzend 50

Guy Janot Humidor Makassar Glanzend 50


-11% Korting
€ 388,00
€ 437,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Voor degenen die op zoek zijn naar een eenvoudige maar elegante humidor die ook een consistente vochtigheidsregeling levert, is de Guy Janot catalogus van fijne humidors een geweldige plek om te landen. Guy Janot's hoogwaardige vakmanschap en luxe design zijn goed te zien in de Guy Janot Makassar Humidor Gloss 50.

Deze verleidelijke humidor is gehuld in een fineer van exotisch makassar hout, dat de aandacht trekt van onder een glinsterende hoogglans lakafwerking. Premium kwadrantscharnieren maken het openen en sluiten van het deksel soepel. Als u het goed sluitende deksel opent, ziet u een binnenkant van Spaanse ceder, die een ideaal thuis biedt voor tot 50 sigaren van Corona-formaat. Er wordt een verdeler meegeleverd om de sigaren georganiseerd te houden.

Optimale vochtigheidsregeling wordt verkregen door middel van een Guy Janot luchtbevochtiger die een eenvoudig ontwerp en toch een zeer efficiënte klimaatregeling biedt. De luchtbevochtiger maakt gebruik van mineraalsteen dat zich aanpast aan natuurlijke schommelingen in luchtvochtigheid. Dit zorgt ervoor dat sigaren te allen tijde goed worden onderhouden. Het af en toe toevoegen van gedestilleerd water om de vier weken is het enige regelmatige onderhoud dat nodig is.

De Guy Janot Makassar Humidor Gloss 50 zal elke kamer of kantoor vernieuwen met zijn verfijnde uitstraling en tegelijkertijd voorzien van voor robuuste vochtigheidsregeling. U kunt erop rekenen dat deze schat uw sigaren voorbereid en klaar houdt voor actie, zodat u gewoon kunt ontspannen en van het moment kunt genieten.
Capaciteit voor 50 corona sigaren.
Wat we leuk vinden
  • Een van de meest populaire humidors van Guy Janot.
  • Macassar houtfineer met glanslak.
  • Zeer solide behuizing, dikker dan de meeste humidors van vergelijkbare grootte.
Wat we niet leuk vinden
  • Mist een hygrometer.


Bereken online hoeveel van uw favoriete sigaren in een humidor passen
Uitgerust met hygrometer:
Nee
Slot en sleutel om luchtbevochtiger te sluiten:
Nee
Lengte:
260 mm
Breedte:
200 mm
Hoogte:
100 mm
Onderdeel Identificatie nummer:
1424
Ean code:
4260564930991

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst