Adorini cigar heaven - 2de generatie foto 2 Adorini cigar heaven - 2de generatie foto 6 Adorini cigar heaven - 2de generatie foto 8 Adorini cigar heaven - 2de generatie foto 10 Adorini cigar heaven - 2de generatie
Adorini cigar heaven - 2de generatie foto 2

Adorini cigar heaven - 2de generatie


4,4 (195 Waardering)
€ 189,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad Ontvang het binnen 3-5 werkdagen

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd

Adorini staat bekend om zijn voortreffelijk vervaardigde humidors, evenals bevochtigingsapparatuur, die vooral door sigaarliefhebbers gewild is vanwege hun doeltreffendheid bij het behouden van de optimale vochtigheid van sigaren. Het Cigar Heaven elektronische bevochtigingssysteem is de keuze van de kenner die te vinden is in enkele van de meest prestigieuze sigarencollecties die overal ter wereld te vinden zijn.

De Cigar Heaven werd boven alle anderen gekozen als de officiële luchtbevochtiger voor de legendarische Ramon Allones Perfectos Edicion Regional Suiza humidor en voor Cohiba's Festival de la Habanos humidor, die verkocht werd voor een recordbedrag van 450 duizend euro. Of het nu gaat om de zeldzaamste verzameling sigaren of alleen om uw favoriete alledaagse sigaren, de Cigar Heaven - 2de Generatie zet het allerbeste in precisie bevochtiging van sigaren binnen handbereik.

Het kalibreerbare apparaat wordt op het deksel van uw humidor gemonteerd en wordt aangedreven door een ingebouwde lithium-ionbatterij, die tot vier weken kan worden opgeladen. Een alarm voor bijna lege batterij verwijdert alle gedachten over wanneer u moet opladen, terwijl een alarm voor laag waterniveau u laat weten wanneer het tijd is om water toe te voegen aan het reservoir, dat voldoende water kan bevatten om ongeveer twee maanden mee te gaan.

Een exacte capacitieve sensorwerkt samen met de vochtigheids instellingen om een ​​nauwkeurige vochtigheidsregeling te bieden, variërend van 40 tot 80 procent relatieve vochtigheid. Een LCD-scherm geeft de huidige vochtigheids- en temperatuurinstellingen weer, evenals minimale en maximale vochtigheidsniveaus. Het LCD-scherm geeft ook een 3-daags gemiddelde van de vochtigheidsgraad weer, zodat u altijd een nauwkeurige meting heeft van de werkelijke toestand van uw sigaren.

Ideaal geschikt voor een breed scala van tafel humidors en kleinere kast humidors, de Cigar Heaven biedt u de wetenschap dat uw sigaren altijd veilig zullen zijn in een optimale omgeving. Voor dat soort gemoedsrust zal de Cigar Heaven een zeer lonende investering zijn.

Ean code:
4260128723502
Materiaal binnenkant luchtbevochtiger:
Spons
Metingsmechanisme:
Hoge nauwkeurigheid capacitieve sensor
Vaststelling:
Magneet
Merk:
Adorini
Afmetingen:
29 mm x 102 mm x 184 mm
Kleur:
Goud
Display:
Digitaal
Temperatuureenheden:
Celsius & Fahrenheit
Materiaal:
ABS plastic
Bekleding:
Geen
Gewicht product:
366 g
Nauwkeurigheid van luchtvochtigheid:
1.00
Geschikt tot:
300 sigaren

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 4,4/5   (195 Waardering)
 64% (124 Waardering)
 25% (48 Waardering)
 6% (12 Waardering)
 1% (2 Waardering)
 5% (9 Waardering)
 08 jul 2023
Vertaald

In het begin moet je een beetje knutselen tot alles past. Maar daarna werkt het goed.

 07 okt 2022
Vertaald

Gemakkelijk in gebruik. De video op de productpagina was erg behulpzaam bij het instellen.

 31 mei 2022
Vertaald

PERFECT

 07 jan 2022
Vertaald

N/C

 30 mei 2021
Vertaald

Gemakkelijk te gebruiken.

 22 mei 2021
Vertaald

Ik ben zeer tevreden.

 02 feb 2021
Vertaald

Geweldig product!

 03 jan 2020
Vertaald

Zeer betrouwbare en snelle levering. Het apparaat komt overeen met de beschrijving !!

 29 okt 2019
Vertaald

Het is mogelijk om de openingen aan te passen en zo aan te passen aan de grootte van de humidor. Het is stil en functioneel.

 14 jun 2019
Vertaald

Werkt ook goed voor kleinere humidors. Geweldige klantenservice (ik was mijn huisnummer vergeten op te geven bij het afleveradres), snelle levering, alles perfect!

 21 mrt 2019
Vertaald

De rode oplaad-LED licht tegelijkertijd op met de groene, maar verder niets te klagen, zeer goed product! Mijn sigaren laten zien dat ze er blij mee zijn!

 03 jan 2019
Vertaald

Als u dit product op de juiste manier behandelt, is dit de beste luchtbevochtiger die u kunt kopen. Ik raad u, voor optimale omstandigheden, aan om er twee te kopen.

 20 dec 2018
Vertaald

Goed product.

 29 jun 2018
Vertaald

Een beetje duur maar de moeite waard. Eindelijk een humidor waar ik bijna niet naar om hoef te kijken. Het product voldoet aan alle genoemde kenmerken.

 21 mei 2018
Vertaald

Ik wacht tot de Cigar Heaven arriveert voordat ik een beoordeling kan maken. De 4 sterren zijn voorlopig alleen gebaseerd op vertrouwen.

 02 mei 2018
Vertaald

Geweldig product, zeer eenvoudig te activeren. Het feit dat er een alarmsignaal afgaat, wanneer de batterij bijna leeg is en wanneer de spons opnieuw moet worden bevochtigd, is zeer handig.

 14 aug 2017
Vertaald

De zending was snel en werd in een goede verpakking aan mij geleverd. Het product is perfect, het werkt goed. Aanbevolen!