Humidor Bamboe Frosted 100

€319,70

Gratis verzending
Gratis verzending
Beschikbaarheid: Beschikbaar - wordt verzonden binnen 10 dagen
 Adorini HumiFit Humidor Oplosmiddel Premium 1L €6,95
Vloeistof voor luchtbevochtigers
Gedestilleerd water, verrijkt met zilverionen Antibacterieel
1 liter fles
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
Als u humidors met dezelfde oude, versleten kleuren en afwerkingen beu bent, is de Pegasus-lijn van exquise humidors hier om u op te vrolijken. Van hetzelfde team achter de illustere Guy Janot humidors, tilt de Pegasus Bamboe Humidor Frosted 100 vorm en functie naar een geheel nieuw niveau.

Deze prachtige humidor met grotere capaciteit is voorzien van een natuurlijk bamboefineer gehuld in een unieke matte afwerking, voor een levendige en verfijnde look die zeker een beetje zen aan elke kamer of kantoor zal toevoegen, terwijl tot 100 van uw favoriete sigaren van Corona-formaat bewaard blijven.Scharnieren van topkwaliteit en dik corpusontwerp zorgt voor een duurzame duurzaamheid, terwijl een cederhouten interieur de perfecte opslagruimte biedt voor uw sigaren. U houdt de sigaren beter georganiseerd met het meegeleverde uittrekbare dienblad en verdelers. Een paar zelfregulerende luchtbevochtigers van acrylpolymeren houden de sigaren in optimale conditie. U hoeft alleen om de vier weken een scheutje gedestilleerd water aan de luchtbevochtigers toe te voegen, en zij doen de rest. U hoeft niet eens de moeite te nemen om een ​​hygrometer te gebruiken.De Pegasus Bamboe Humidor Frosted 100 voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan uw sigarenrookervaring. Met zijn robuuste vochtigheidsregeling is de humidor gewoon een winnende keuze die u eindeloze voldoening zal geven.
Capaciteit voor 100 corona sigaren.

Bereken online hoeveel van uw favoriete sigaren in een humidor passen

Hygrometer: Geen
Slot en sleutel om luchtbevochtiger te sluiten: Nee
Ean code: 4260564930816
Inclusief verdelers: 2
Onderdeel Identificatie nummer: 1418

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Niemand heeft een review geplaatst
00:00 00:00