Adorini Salina Luchtbevochtiger Zwart Adorini Salina Luchtbevochtiger Zwart Adorini Salina Luchtbevochtiger Zwart Adorini Salina Luchtbevochtiger Zwart
Adorini Salina Luchtbevochtiger Zwart

Adorini Salina Luchtbevochtiger Zwart


€ 1.860,00
€ 1.490,00

Gratis verzending
Gratis verzending
20% discount
Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad Ontvang het binnen 3-5 werkdagen

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd

De ontwerpers van adorini hebben een ongelooflijk breed spectrum aan humidors gecreëerd voor alle situaties. Voor degenen die een ruimtebesparende desktop-humidor nodig hebben, biedt adorini de Salina humidor cabinet. Deze veelzijdige kast biedt hoogwaardige bevochtiging en flexibiliteit bij het sorteren en tentoonstellen, waardoor het een uitstekende optie is voor permanent commercieel gebruik of om privé te pronken met gewaardeerde collecties.

Een klassieke zwart gelakte afwerking voegt zich bij een glazen deur, zijwanden en bovenkant om een ​​stijlvolle kast te creëren die gemakkelijk te bekijken en op te bergen is voor tot 1500 sigaren van Corona-formaat. Een handige deurklink zorgt voor een soepele opening en sluiting, terwijl een slot en sleutelset voorkomen dat sigaren verkeerd worden gebruikt of worden gebruikt zonder toestemming. Vier verschillende niveaus zorgen voor meerdere configuraties, inclusief ruimte voor opslag van dozen, terwijl het LED-verlichting -systeem alles optimaal tot zijn recht laat komen. Een dienblad van Spaans cederhout met het innovatieve verdelersysteem van adorini en verdeler labelclips dragen bij aan de veelzijdigheid van de humidor, evenals een handige accessoirelade.

Vochtigheid wordt geregeld door een volledig elektronisch bevochtigingssysteem dat zorgt voor een naadloze integratie tussen het waterreservoir en de regeleenheid, die is uitgerust met een ingebouwde elektronische vochtigheid sensor. De multifunctionele besturingseenheid geeft alles weer wat nodig is om ervoor te zorgen dat de juiste omstandigheden worden gehandhaafd, inclusief de huidige relatieve vochtigheid, het 3-daagse vochtigheidsgemiddelde, vooraf ingestelde vochtigheidsniveaus en de huidige temperatuur. Een waterniveausensor neemt ook de noodzaak weg om het waterreservoir continu te controleren.

Gesteund door adorini's levenslange garantie, de Salina humidor cabinet is een veelzijdige sigarenopslagoplossing die sigaren in optimale conditie houdt en weergeeft, terwijl de tijd en ruimte die andere luchtbevochtigers met vergelijkbare capaciteiten nodig hebben, tot een minimum wordt beperkt. Het toevoegen van een aangepaste graveerservice is daarbij een geweldige manier om uw humidor te personaliseren met een onderscheidend professionele uitstraling, ideaal voor elke winkel of kantooromgeving. Capaciteit voor 1500 corona sigaren.

Bereken online hoeveel van uw favoriete sigaren in een humidor passen

Diepte:
405 mm
Kleur:
Zwart
Materiaal vineer binnenkant:
Spaans cederhout
Slot en sleutel om luchtbevochtiger te sluiten:
Ja
Lengte van lade aan binnenkant:
305 mm
Breedte binnenkant lade:
570 mm
Garantie:
Levenslange garantie van Adorini
Merk:
Adorini
Materiaal van luchtbevochtigersdoos:
Hout
Hygrometer:
Digitale hygrometer
Materiaal vineer buitenkant:
Geschilderde lak
Lengte binnenkant:
305 mm
Hoogte binnenkant:
153 mm
Hoogte binnenkant lade:
153 mm
Afwerking buitenkant:
Mat
Ean code:
4260412681396

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst in this language