foto 7  foto 8  foto 9  foto 10  foto 11
foto 7

adorini Stenen Humidor Groot Deluxe


-19% Korting
€ 469,00
€ 580,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad Ontvang het binnen 3-5 werkdagen

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
De adorini Stone Humidor is een meesterwerk dat de aandacht trekt met zijn natuurlijke stenen oppervlak, dat een reeks aardetinten laat zien. Met een capaciteit tot 150 sigaren combineert het functionaliteit met opvallende esthetiek en biedt het een luxe thuis voor uw waardevolle collectie.
- <b>Natuurlijke elegantie:</b> Het natuurlijke stenen oppervlak van de adorini Stone Humidor in verschillende aardetinten maakt het een boeiend middelpunt in elke omgeving. Het unieke uiterlijk is een bewijs van de kunstzinnigheid van de natuur.
- <b>Capaciteit voor 150 sigaren:</b> Met voldoende ruimte voor 150 sigaren kunt u met deze humidor uw collectie stijlvol en geraffineerd samenstellen en bewaren.
- <b>Adorini Deluxe Kenmerken:</b> Trouw aan de adorini-traditie van uitmuntendheid, is de Stone Humidor met de luxe functies uitgerust, waarmee adorini zich op het gebied van kwaliteit en functionaliteit onderscheidt.
- <b>Afmetingen (Extern):</b> 370 x 245 x 150 mm
- <b>Afmetingen (intern):</b> 320 x 195 x 115 mm
- <b>Vergulde adorini Deluxe luchtbevochtiger:</b> De humidor wordt met een premium vergulde luchtbevochtiger geleverd, die voor een precieze vochtigheidsregeling voor uw sigaren zorgt.
- <b>adorini hygrometer gemaakt in Duitsland:</b> De hygrometer van hoge kwaliteit, gemaakt in Duitsland, biedt nauwkeurige en betrouwbare vochtigheidsmetingen.
- <b>Verwijderbare lade en verdelers:</b> De humidor heeft, voor een aanpasbare organisatie, een verwijderbare lade en zowel horizontale als verticale verdelers. Bovendien kunt u met de labelclips gemakkelijk uw sigaren labelen of dateren.
- <b>Inclusief een fles gedestilleerd water:</b> Voor uw gemak wordt er een fles gedestilleerd water meegeleverd om de luchtvochtigheid optimaal te houden.

Houd er rekening mee dat door het natuurlijke stenen oppervlak, elke humidor unieke patronen en variaties kan vertonen, waardoor het een uniek exemplaar is.

Modell:
16163
Luchtbevochtiger:
Goud belegde acryl polymeren basis, Adorini Deluxe luchtbevochtiger met verstelbare ventilatie-openingen voor een optimale regulatie van de luchtvochtigheid
Uitgerust met hygrometer:
Ja
Hygrometer:
Voorgekalibreerde hoge hauwkeurige haarhygrometer
Ontworpen voor luchtbevochtigers met een capaciteit voor:
150 sigaren
Afwerking buitenkant:
Mat
Inclusief verdelers:
4
Aantal lades:
1
Materiaal:
Hout
Lengte:
370 mm
Breedte:
245 mm
Height:
150
Lengte binnenkant:
320 mm
Breedte binnenkant:
195 mm
Hoogte binnenkant:
115 mm
Gewicht:
3620 g
Kleur:
Veelkleurig
Merk:
Adorini
Ean code:
4251886129958

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst