foto 16 foto 9 foto 10 foto 11 foto 12 foto 13 foto 14
foto 16

Adorini Cuba Te Amo Humidor Grande Deluxe


-18% Korting
€ 399,00
€ 489,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Tijdelijk niet op voorraad. Wordt verzonden op Mar 15, 2024

Aantal

 • Laagste prijs garantie
  Laagste prijs garantie
 • 100% tevredenheid gegarandeerd
  100% tevredenheid gegarandeerd
De adorini Cuba Te Amo Grande Humidor is meer dan alleen een opbergplaats voor sigaren - het is een kunstwerk dat de cultuur en passie van Cuba belichaamt.
Dompel uzelf met de adorini Cuba Te Amo Grande Humidor in de gepassioneerde wereld van Cubaanse sigaren onder. Dit meesterwerk combineert een prachtig ontwerp met de hoogste functionaliteit om uw kostbare sigaren in perfecte conditie te bewaren.

Kenmerken:
- <b>Elegant ontwerp:</b> Het adembenemende motief van de Cubaanse vlag siert het oppervlak van deze humidor, waardoor het een onderscheidend, cultureel tintje krijgt. De fijn bewerkte houtnerf blijft ondanks de hoogglans lak zichtbaar, waardoor de humidor een unieke, natuurlijke esthetiek krijgt.
- <b>Royale capaciteit:</b> De adorini Cuba Te Amo Grande biedt aan 150 van uw dierbare sigaren plaats. Geniet van de vrijheid om een indrukwekkende variëteit aan sigaren in deze ruime humidor te presenteren en op te slaan.
- <b>Verwijderbare lade:</b> Een verwijderbare lade biedt extra flexibiliteit bij het organiseren van uw sigarencollectie. Hiermee kunt u uw sigaren naar wens rangschikken of ruimte voor grotere formaten creëren.
- <b>Nauwkeurige vochtigheidsregeling:</b> De adorini Cuba Te Amo Grande Humidor is met een hygrometer van hoge kwaliteit uitgerust die te allen tijde de huidige luchtvochtigheid weergeeft. Daarnaast wordt er een betrouwbare adorini luchtbevochtiger meegeleverd om ervoor te zorgen dat uw sigaren altijd in een optimaal klimaat worden bewaard.
- <b>Uitstekend vakmanschap:</b> Elke adorini humidor is met de hoogste precisie en zorg gemaakt. De combinatie van vakmanschap en hoogwaardige materialen garandeert een duurzame kwaliteit die aan uw verwachtingen voldoet.

Externe Afmetingen: 370 x 243 x 155 mm
Interne Afmetingen: 316 x 192 x 105 mm
De adorini Cuba Te Amo Grande Humidor is niet zomaar een houder voor sigaren, maar een indrukwekkend kunstwerk dat op unieke wijze de cultuur en passie van Cuba weerspiegelt.

Modell:
16153
Luchtbevochtiger:
Acryl polymeer fleece
Uitgerust met hygrometer:
Ja
Hygrometer:
Analoog met synthetisch haar
Ontworpen voor luchtbevochtigers met een capaciteit voor:
150 sigaren
Afwerking buitenkant:
Hoogglans
Aantal lades:
1
Materiaal:
Hout
Lengte:
370 mm
Height:
155
Diepte:
243 mm
Lengte binnenkant:
316 mm
Breedte binnenkant:
192 mm
Hoogte binnenkant:
105 mm
Gewicht:
4360 g
Kleur:
Veelkleurig
Merk:
Adorini
Ean code:
4251886129897

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst