Xikar Ellipse zilver

Xikar Ellipse III aansteker Zilver


€ 93,00

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Door de jaren heen heeft Xikar een groot aantal hoogwaardige, precisie-sigaaraccessoires aangeboden, waarbij zij gaandeweg een trouwe aanhang hebben ontwikkeld. Xikar-fans waren vooral geïnteresseerd in Xikar's Ellipse-lijn van zaklampaanstekers, waardoor het een van de meest populaire van het merk is. Tot grote vreugde heeft Xikar de klassiekers opnieuw ontworpen om de krachtige Xikar Ellipse III te creëren.

De Xikar Ellipse III Aansteker Zilver bevat alle elementen die het origineel zo geliefd hebben gemaakt, maar brengt ze in een nieuw tijdperk met een verbeterde uitstraling en gevoel. Het geribbelde lichaam uit één stuk van de aansteker heeft een tijdloze zilveren afwerking, ideaal voor elke gelegenheid om sigaren te roken.

Een soepele en gemakkelijke duimactie is alles wat nodig is om het beschermende deksel open te schuiven en het krachtige drievoudige straalvlamsysteem te ontsteken. Met de drie fakkelvlammen kunt u met het grootste gemak uw sigaren aansteken. Heeft u teveel vlammen of niet genoeg? Met het grote instelwiel aan de onderkant van de aansteker is dat geen probleem. U wordt niet betrapt met een lege tank, dankzij een brandstofpeilvenster waarmee u gemakkelijk het butaanniveau in de gaten kunt houden.

Perfect gevormd voor de hand en met zijn drievoudige straalvlamsysteem: de Xikar Ellipse III-aansteker brengt heel wat naar het sigarenrookfeest. Het zal zeker een zeer betrouwbare vriend zijn waarop u nog jaren zult vertrouwen.
Soort vlam:
Jet vlam
Merk:
Xikar
Aantal vlammen:
1
Onderdeel Identificatie nummer:
1565cs
Materiaal:
Metaal
Geschikt voor pijprokers:
Nee
Kleur:
Zilver
Raam van gasniveau:
Ja
Ean code:
4260384979798
Brandstof:
Butaangas
Extra:
Geen

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst in this language