Xikar Element Dual Flame Aansteker Gunmetal

Review rating 4/5
(5 Waardering)

a468

€84,00

€71,00

Beschikbaarheid: levering binnen 24 uur
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
Xikar bewijst consequent dat ze de ideale bron zijn voor diegenen die op zoek zijn naar kwaliteitssigaaraccessoires die ergonomische, gebruiksvriendelijke ontwerpen combineren met een eigentijdse styling. Voor degenen die een betrouwbare aansteker met heel veel persoonlijkheid willen, is Xikar Element Dubbele Vlam Aansteker een winnende optie.

Een favoriet bij fans: de Xikar Element Dubbele Vlam Aansteker Gunmetal trekt de aandacht met een slanke gunmetal afwerking die de rondingen van de aansteker perfect benadrukt, die zowel voor het oog als voor de aanraking een lust zijn. Deze schoonheid past perfect bij de gelegenheid, hoe formeel of informeel de situatie ook is.

Deze goed gemaakte aansteker is voorzien van een dubbel toortssysteem dat wordt ontstoken met een eenvoudige druk op de knop. Deze soepele triggeractie trekt een beschermkap terug tijdens het ontsteken, die de ontsteker schoon houdt wanneer deze niet in gebruik is. De uiterst nauwkeurige vlammen kunnen worden afgesteld met een handig instelwiel aan de basis van de aansteker. U kunt het butaanbrandstofpeil ook op elk moment controleren met een aan de zijkant gemonteerd brandstofpeilvenster. De aansteker heeft zelfs een uitklapbare punch van 9 mm. Het Xikar-team heeft aan alles gedacht.

Deze aansteker zal zeker een glimlach op uw gezicht toveren elke keer dat u hem gebruikt. De Xikar Element Dubbele Vlam Aansteker Gunmetal levert onberispelijke vlam controle, een comfortabel gevoel en betrouwbaarheid. Is dus zeker een winnaar.
Hoogte: 16 mm
Ean code: 813463015845
Onderdeel Identificatie nummer: 1550gm
Diepte: 70 mm

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Review rating 4/5
(5 Waardering)
Review rating  
40 % (2 Waardering)
Review rating  
40 % (2 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
20 % (1 Waardering)
Review rating
 03 feb 2020
Orgineel vertaald uit het German
Product in overeenstemming met mijn bestelling, ik ben helemaal tevreden.
Review rating
 05 jul 2020
Review rating
 16 nov 2011
Review rating
 20 mrt 2011
00:00 00:00