Caseti Cannes Caseti Cannes foto 2 Caseti Cannes foto 6 Caseti Cannes foto 8 Caseti Cannes foto 10
Caseti Cannes

Caseti Cannes Aansteker Chrome


5 (1 Waardering)
€ 39,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Caseti is een populaire keuze geworden voor sigarenliefhebbers die op zoek zijn naar aanstekers die zowel functioneel als stijlvol zijn en een vleugje luxe bieden zonder het luxe prijskaartje. Een goed voorbeeld van Caseti's veelzijdige creaties is de Caseti Cannes Aansteker.

De Caseti Cannes Aansteker Chroom is een slanke aansteker gekleed in een elegante zilveren en chromen afwerking. De aansteker valt echt op met een rasterpatroon over de voor- en achterkant, dat zowel modern als verfijnd van stijl is.

Hoe goed de aansteker er ook uitziet, hij is zelfs nog gemakkelijker te bedienen. Met slechts een simpele schuifbeweging van de duim gaat de beschermkap open en een piëzo-elektrisch vonkmechanisme ontsteekt een traditionele zachte vlam. Een soepele en gemakkelijke beweging is alles wat nodig is. Een metalen afdekking over de onderkant van de aansteker houdt het vlaminstelwiel en de brandstofvulklep schoon en vrij van vuil.

Prachtig ontworpen en vakkundig vervaardigd, de Caseti Cannes Aansteker is een moderne klassieker die alle stijl en functionaliteit biedt die u nodig heeft om voorop te blijven lopen. Neem geen genoegen met zomaar een oude vuurbron, steek aan met flair met uw nieuwe Caseti-aansteker.
Raampje voor gasniveau:
Nee
Merk:
Caseti
Materiaal:
Metaal
Extra's:
Geen
Vlammen:
1
Ean code:
4031872281316
Kleur:
Zilver
Soort vlam:
Zachte vlam
Geoptimaliseerd voor pijprokers:
Nee
Gas:
Butaangas
Onderdeel Identificatie nummer:
28131

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 5/5   (1Waardering)
 100% (1 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 07 mei 2020