adorini digitale hygrometer compact

adorini digitale hygrometer compact


4,7 (3 Waardering)
€ 34,00

Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad Ontvang het binnen 3-5 werkdagen

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Afgezien van een luchtbevochtiger, is er misschien geen effectiever middel om frustratie te verminderen en gemoedsrust te geven voor sigarenliefhebbers dan de toevoeging van een hoogwaardige hygrometer. Adorini´s Digitale Hygrometer Compact is hiervan een ideaal voorbeeld. Dit apparaat bewaakt het klimaat in een humidor zo goed dat het zeker een onmisbaar onderdeel wordt van uw sigarenbevochtigingsarsenaal.

Het eenvoudige en het functionele ontwerp wordt geaccentueerd door aluminium frontpanelen, die gecombineerd worden met een gemakkelijk te lezen omgekeerd scherm met lichte karakters op een donkere achtergrond voor een strakke, moderne look. Een capacitieve sensor levert een hoge nauwkeurigheid en zorgt ervoor dat u geen raadspel hoeft te spelen als het gaat om vochtigheid of temperatuur. Met een snelle druk op de knop toont het apparaat u de huidige temperatuur in Celsius of Fahrenheit en de huidige luchtvochtigheid, evenals driedaagse gemiddelden om fluctuaties in de omgeving van uw humidor beter in kaart te brengen.

Met nadruk op flexibiliteit past deze compacte hygrometer vrijwel overal. Het heeft een geïntegreerde standaard en een magneet aan de achterkant, waardoor het een fluitje van een cent is om de juiste plek voor dit hightech apparaat te vinden. Het toestel wordt voorgekalibreerd geleverd, maar u heeft ook de mogelijkheid voor handmatige kalibratie, waardoor u nog meer flexibiliteit krijgt. Met de adorini digitale hygrometer compact kunt u zich concentreren op het genieten van uw sigaren, terwijl deze al het werk doet.

Vaststelling:
Magneet
Nauwkeurigheid van temperatuur:
+-1ºC
Display:
Digitaal
Afmetingen:
85 mm x 19 mm x 34 mm
Kleur:
Zilver
Merk:
Adorini
Metingsmechanisme:
Elektronische sensor
Ean code:
4260412681808

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 4,7/5   (3 Waardering)
 67% (2 Waardering)
 33% (1 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 17 mei 2024

Doet wat het moet doen. Goede hygrometer. Hij is echter wat moeilijk af te lezen door een verduisterde ruit in een humidorkast. Een beetje meer helderheid in de cijfers zou hier wenselijk zijn.

 26 jan 2024
 20 jan 2024