Waar kun je het beste een humidor aanschaffen?

Tot op zekere hoogte is het aanschaffen van een humidor een kwestie van vertrouwen. Voor een leek, en zelfs voor de meest ervaren sigarenroker, is het onderscheiden van Spaans Cederhout en Tropisch hardhout zeer lastig. Belangrijke punten, zoals de dikte van het Spaanse Cederhout in de humidor kan vaak niet worden vastgesteld zonder het permanent beschadigen van de humidor.
Helaas duurt het vaak een aantal weken om vast te stellen of een humidor het luchtvochtigheidsniveau vasthoudt en of de luchtbevochtiger zich goed heeft aangepast aan het klimaat van de humidor.

Het meest helpvolle advies is veelal de ervaring van andere gebruikersvan een bepaalde humidor, aanbevelingen van vrienden/ familie of online reviews. Bij de welbekende merken, die al voor langere tijd op de markt worden aangeboden, kunt u er zeker van zijn dat er echt Spaans Cederhout is gebruikt voor de vervaardiging van de humidor en dat er geen shortcuts genomen zijn om kosten te drukken tijdens het productieproces. Enige voorzichtigheid is dus aanbevolen bij de aanschaf van een humidor van een minder bekend merk.

Productaanbodis een ander punt waar u rekening mee dient te houden bij de aankoop van een humidor. Humidors zijn een niche product, en de meeste winkels hebben enkel een gelimiteerd aanbod beschikbaar. Indien u online winkelt is het goed om te kijken naar de return policy van een webwinkel en of het makkelijk is om een humidor retour te sturen indien deze niet aan uw wensen voldoet. HumidorDiscount heeft een 100 dagen return policy plus daarbij zeer vakkundig personeel die u zowel voor als na uw aankoop kunt raadplegen.

Heb ik een humidor nodig die de...


Wat is een reishumidor?