Porsche Design PD Aansteker 3 zilver

Porsche Design PD Aansteker 3 zilver


2,0 (1 Waardering)
€ 134,10

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Porsche Design Studios is het geesteskind van de man achter de baanbrekende Porsche 911, Ferdinand Alexander Porsche, en staat sinds de jaren zeventig in het middelpunt van hypermodern ontwerp en creatie. Onder de gevarieerde collectie rookaccessoires die vandaag beschikbaar is, is de Porsche Design PD aansteker 3 zilver een favoriet van sigarenliefhebbers over de hele wereld.

Het Porsche Design team begint met de beste hi-tech materialen beschikbaar om de aansteker te maken. Hoogwaardige metalen, zoals aluminium, zijn goed voor vijfenzestig procent van de aansteker. Dit geeft kracht en een solide, meer uitgebalanceerd gevoel in de hand. De brandstoftank is gemaakt van zeer duurzaam Trogamid®; een sterk plasticachtig materiaal dat beter bestand is tegen de ontberingen van butaan brandstof, meer dan traditionele materialen.

Wat uit dit hoogstaand vakmanschap naar voren komt is een elegante tweeledige aansteker, geaccentueerd door een aangename satijn zilveren afwerking. Met één druk op de beschermkap en een druk op de knop komt de gepatenteerde cirkelvormige straal van Porsche Design tot leven met behulp van 30 kleine klepopeningen om de perfecte windbestendige vlam te onthullen.

De Porsche Design PD aansteker 3 zilver is de optimale keuze als het gaat om degelijk gebouwde aanstekers voor gebruik in allerlei omstandigheden. Verbluffend in uiterlijk en functionaliteit: dit is een echte moderne klassieker.

Soort vlam:
Jet vlam
Aantal vlammen:
1
Brandstof:
Butaangas
Raampje voor gasniveau:
Ja
Materiaal:
Aluminium
Afmetingen:
66 mm x 33 mm x 15 mm
Geoptimaliseerd voor pijprokers:
Nee
Gewicht:
75 g
Kleur:
Zilver
Merk:
Porsche Design
Extra:
Geen
Onderdeel Identificatie nummer:
MFH259s
Ean code:
4046901404321

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 2,0/5   (1 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 100% (1 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 11 feb 2023