Colibri Stealth 3 Aansteker Metallic Zwart Colibri Stealth 3 Aansteker Metallic Zwart  foto 2 Colibri Stealth 3 Aansteker Metallic Zwart  foto 3 Colibri Stealth 3 Aansteker Metallic Zwart  foto 4 Colibri Stealth 3 Aansteker Metallic Zwart  foto 5
Colibri Stealth 3 Aansteker Metallic Zwart

Colibri Stealth 3 Aansteker Metallic Zwart


5,0 (2 Waardering)
€ 99,00

Gratis verzending
Gratis verzending
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Colibri biedt een breed scala aan fijne sigarenaanstekers, maar geen enkele evenaart het niveau van ontwerp en functionaliteit van de Colibri Stealth 3 aansteker. Deze hightech schoonheid is geïnspireerd op vooruitgang in luchtvaartontwerp en levert een krachtige vlamcontrole waarop u altijd en overal kunt vertrouwen.

De Colibri Stealth 3 Aansteker Metaal Zwart ziet er beetje het deel van de stealth-technologie die heeft bijgedragen aan het ontwerp. De gestroomlijnde metalen zwarte afwerking met effen zwarte accenten zorgt voor een futuristische look die meteen een gespreksaanzet is.

Deze aansteker boordevol functies is één van Colibri's meest innovatieve, met een piramidevlamontwerp dat zorgt voor een nauwkeurige vlamcontrole als nooit tevoren. Drie windbestendige straalvlammen vormen samen een piramidevormige vlam die uw sigaren snel, efficiënt en met het grootste gemak zal aansteken, ongeacht de windomstandigheden. De aansteker werkt zelfs op meer dan 3.000 meter hoogte. U kunt het butaan controleren met een brandstofpeilvenster dat voor het gemak blauw is gekleurd.

Deze opwindende creatie is een robuuste optie voor het aansteken van sigaren met veel vlamcontrole, waar u ook zin hebt om een ​​sigaar aan te steken. Modern in stijl, stevig gebouwd en enorm verheugend in het gebruik, de Colibri Stealth 3 aansteker neemt de sigarenrookervaring mee naar de stratosfeer.
Soort vlam:
Jet vlam
Aantal vlammen:
3
Raampje voor gasniveau:
Ja
Materiaal:
Metaal
Gewicht:
112 g
Kleur:
Zwart
Merk:
Colibri
Extra:
Geen
Ean code:
5037258036074

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 5,0/5   (2 Waardering)
 100% (2 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 26 aug 2020
 03 feb 2020