Adorini dienblad

Review rating 5/5
(2 Waardering)
€29,00

Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad
Ontvang het binnen 3-5 werkdagen
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
Met een scherp oog voor detail is het ontwerpteam van adorini meester in het geven van meer efficiëntie en flexibiliteit aan de geneugten van sigaren en geven ze hun creaties een vleugje klasse vermengd met een vleugje flair. Een perfect voorbeeld is dit adorini dienblad, een ideale manier om elegantie te geven aan gelegenheden die een extra speciale sigarenpresentatie vereisen.

Dit minimalistische dienblad van massief hout zal een hoogwaardige kwaliteit voor elke gelegenheid bieden. Uitgerust met nissen voor vijf Robusto-sigaren en vijf langere rooksoorten, zoals de populaire Double Corona-maat, zal het dienblad elke menigte zeker bevallen. U wilt sigaren niet presenteren zonder knipper en aansteker, dus er zijn ook nissen voor elk, speciaal aangepast voor de adorini Neptun Cutter en de adorini Jet Flame Lighter.

Dit adorini dienblad is ook een perfecte match voor adorini's unieke sigaren humidor trolley, die er prachtig op past en voor een onvergetelijke sigaar rookervaring zorgt. Of het nu voor een commerciële omgeving is of voor het ontvangen van een paar gasten thuis of op kantoor, dit adorini dienblad is nog een manier waarop adorini de lat hoger legt.
Hoogte: 17 mm
Diepte: 29,3 mm
Ean code: 4260412689972
Merk: Adorini
Onderdeel Identificatie nummer: 13253

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Review rating 5/5
(2 Waardering)
Review rating  
100 % (2 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating
 12 jul 2019
Review rating
 31 mei 2019
00:00 00:00