Xikar PuroTemp digitale Hygrometer

Xikar PuroTemp digitale Hygrometer


4,5 (2 Waardering)
€ 248,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Tijdelijk niet op voorraad. Geen leverdatum bekend.

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Xikars oprichter Kurt Van Keppel en hoofdontwerper Scott Almsberger brachten Xikar van een klein garagebedrijf naar een van de wereldleiders op het gebied van precisie sigaaraccessoires. Terwijl het Xikar verhaal begon met sigarenknippers, bevat het nu enkele van de meest populaire en meest betrouwbare hygrometers op de markt. Een van de favorieten is de Xikar PuroTemp digitale maat hygrometer.

De digitale hygrometer levert hoogwaardig meetvermogen voor zowel vochtigheid als temperatuur. Met een relatief vochtigheidsbereik van 20% tot 95% kan het apparaat bijna elke conditie aan en is gegarandeerd nauwkeurig tot op +/- 2% relatieve vochtigheid. De temperatuur, naar keuze Fahrenheit of Celsius, ligt gegarandeerd binnen +/- 1 graad. Dat is direct uit de doos, er is geen kalibratie nodig!

Een breder weergavegebied zorgt voor een modernere uitstraling van uw humidor, met een magneetbevestiging en taps toelopende achterkant, waardoor het apparaat past in bijna elke humidor met ruimte voor een standaard kleine hygrometer. De temperatuur is in één oogopslag te controleren en een slim ontworpen digitale 'wijzerplaat' uitlezing simuleert de analoge stijl van klassieke hygrometers met een perfect moderne twist.

De PuroTemp digitale maat hygrometer is een geavanceerd en gemakkelijk te gebruiken. Gebruik een tool waarmee u zich kunt concentreren op het genieten van de algehele sigarenervaring zonder u zorgen te hoeven maken over de staat van uw sigaren. Bij het vervangen van de batterij raadt Xikar het gebruik van een knoopcel CR2025 of gelijkwaardig aan.

Kleur:
Tweekleurig
Merk:
Xikar
Ean code:
813463014480

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 4,5/5   (2 Waardering)
 50% (1 Waardering)
 50% (1 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 06 feb 2021
 18 jan 2020