Xikar PuroTemp digitale Hygrometer

Review rating 4.5/5
(2 Waardering)

€42,00

Special Price

€35,00

Beschikbaarheid: levering binnen 10 weken
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
Xikars oprichter Kurt Van Keppel en hoofdontwerper Scott Almsberger brachten Xikar van een klein garagebedrijf naar een van de wereldleiders op het gebied van precisie sigaaraccessoires. Terwijl het Xikar verhaal begon met sigarenknippers, bevat het nu enkele van de meest populaire en meest betrouwbare hygrometers op de markt. Een van de favorieten is de Xikar PuroTemp digitale maat hygrometer.

De digitale hygrometer levert hoogwaardig meetvermogen voor zowel vochtigheid als temperatuur. Met een relatief vochtigheidsbereik van 20% tot 95% kan het apparaat bijna elke conditie aan en is gegarandeerd nauwkeurig tot op +/- 2% relatieve vochtigheid. De temperatuur, naar keuze Fahrenheit of Celsius, ligt gegarandeerd binnen +/- 1 graad. Dat is direct uit de doos, er is geen kalibratie nodig!

Een breder weergavegebied zorgt voor een modernere uitstraling van uw humidor, met een magneetbevestiging en taps toelopende achterkant, waardoor het apparaat past in bijna elke humidor met ruimte voor een standaard kleine hygrometer. De temperatuur is in één oogopslag te controleren en een slim ontworpen digitale 'wijzerplaat' uitlezing simuleert de analoge stijl van klassieke hygrometers met een perfect moderne twist.

De PuroTemp digitale maat hygrometer is een geavanceerd en gemakkelijk te gebruiken. Gebruik een tool waarmee u zich kunt concentreren op het genieten van de algehele sigarenervaring zonder u zorgen te hoeven maken over de staat van uw sigaren. Bij het vervangen van de batterij raadt Xikar het gebruik van een knoopcel CR2025 of gelijkwaardig aan.
Kleur: Tweekleurig
Ean code: 813463014480
Merk: Xikar

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Review rating 4.5/5
(2 Waardering)
Review rating  
50 % (1 Waardering)
Review rating  
50 % (1 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating
 06 feb 2021
Review rating
 18 jan 2020
00:00 00:00