Prometheus Humidor Rozenhout 50 sigaren Octagon

€479,00

Gratis verzending
Gratis verzending
Beschikbaarheid: Uitverkocht
 Adorini HumiFit Humidor Oplosmiddel Premium 1L €6,95
Vloeistof voor luchtbevochtigers
Gedestilleerd water, verrijkt met zilverionen Antibacterieel
1 liter fles
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
Prometheus herbergt een uitgebreide collectie sigaaraccessoires die sigarenliefhebbers zijn gaan vertrouwen. Onder de voortreffelijke producten die worden aangeboden, is de Prometheus humidor-line-up een favoriet, waarbij de Prometheus Octagon-serie van humidors een van de supersterren is.

Deze prachtige creatie kenmerkt zich, zoals de naam suggereert, een unieke achthoekige vorm die zowel eigentijds als elegant is. Een palissander fineer met hoogglans lak afwerking zorgt voor een opvallende look met zijn vloeiende nerfpatroon dat over afgeronde randen vloeit. Het extra accent van een vernikkelde messing handgreep legt de finishing touch aan wat een waardig middelpunt voor elk decor zal blijken te zijn.

De binnenkant van de humidor is bekleed met okoume, een hout dat bijna geen geur heeft en daarom het aroma of de smaak van uw sigaren niet aantast. Twee verdelers helpen om tot 50 sigaren van Corona-formaat georganiseerd te houden, terwijl robuuste vernikkelde scharnieren het deksel soepel laten bewegen. De Prometheus Optima-luchtbevochtiger, gemaakt in Frankrijk, biedt het allerbeste op het gebied van vochtigheidsregeling, die u kunt controleren met een meegeleverde Prometheus-digitale hygro-thermometer.

Met een luxueus geavanceerd ontwerp en geweldige vochtigheidscontrole binnen handbereik, is de Prometheus Octagon Humidor Rosewood 50 Sigaren een moderne klassieker.

Breedte: 252 mm
Lengte: 310 mm
Hygrometer: Digitale hygrometer
Slot en sleutel om luchtbevochtiger te sluiten: Nee
Hoogte: 127 mm
Uitgerust met hygrometer: Ja
Inclusief verdelers: 2
Ean code: 0647818302256

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Niemand heeft een review geplaatst
00:00 00:00