Davidoff Humidor Géante Macassar Palladium

Davidoff Humidor Géante Macassar Palladium


€ 8.000,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
In de wereld van luxe sigaren humidors kan het moeilijk zijn om een ​​humidor met een grotere capaciteit te vinden die zowel elegantie als nauwkeurige vochtigheidsregeling biedt. U hoeft niet te kiezen tussen vorm of functie. Steeds meer veeleisende sigarenkenners ontdekken dat u beide kunt hebben en zijn uitgegroeid tot de eerste naam in luxe sigaren humidors en accessoires, Davidoff uit Genève. De Davidoff Humidor Géante Macassar Palladium combineert krachtige vochtigheidsbeheersing en verfijnde styling en is een prachtige schat.

De in Frankrijk vervaardigde humidor is gekleed in een glinsterende exterieur van exotisch Macassar, een lid van de ebbenhout familie afkomstig uit Indonesië. Er worden maximaal 20 lagen French Polish op het hout aangebracht, dat vervolgens met de hand wordt gewreven en gepolijst tot een intense hoogglans wordt bereikt. Deze glans brengt de weelderige nerven naar voren in het donkere hout, voor een zeer aangename uitstraling die verder wordt versterkt door handvatten en slot en sleutelset, allemaal bedekt met luxe palladium.

Stevig geconstrueerde kwadrant scharnieren passen perfect bij het deksel, dat opent om een ​​weelderig interieur van Afrikaans okouméhout te onthullen. Okoume staat bekend om zijn gebrek aan aroma en is een ideale keuze voor humidors die ervoor zorgen dat elke sigaar zijn originele tabaksnotities behoudt zonder dat secundaire geuren binnendringen. Een verwijderbare bak en 14 verdelers helpen om de orde te handhaven in deze géante (Frans voor gigantische) humidor, die plaats biedt aan maximaal 190 tot 250 sigaren. Het bewaren van al die sigaren kan gemakkelijk worden gedaan door drie van Davidoffs zelfregulerende luchtbevochtigers. Elk is geoptimaliseerd om een ​​consistente luchtvochtigheid van 72 procent te leveren, zodat u nooit een hygrometer hoeft te gebruiken of u zorgen hoeft te maken over de staat van uw waardevolle sigarencollectie.

Davidoff wordt vereerd voor aanbiedingen die met succes een elegant design combineren, krachtige luchtvochtigheidsbeheersing en deskundig vakmanschap met een indrukwekkend oog voor detail. Dit alles wordt naadloos gemengd in het Davidoff Géante Macassar Palladium, een van de beste humidors die momenteel verkrijgbaar is.
Capaciteit voor 190-250 corona sigaren.


Bereken online hoeveel van uw favoriete sigaren in een humidor passen
Hygrometer:
Geen
Afwerking buitenkant:
Hoogglans
Inclusief verdelers:
14
Slot en sleutel om luchtbevochtiger te sluiten:
Ja
Materiaal:
Hout
Materiaal vineer binnenkant:
Cederhout
Afmetingen:
180 mm x 500 mm x 355 mm
Gewicht:
9000 g
Kleur:
Bruin
Merk:
Davidoff
Onderdeel Identificatie nummer:
52118
Ean code:
7623500185225
 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst