Credo Precision 70 luchtbevochtiger

Credo Precision 70 luchtbevochtiger


5,0 (2 Waardering)
€ 69,00

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd
Al decennia lang wenden sigarenliefhebbers zich tot Credo voor hun behoeften op het gebied van vochtigheidscontrole. Credo heeft de norm bepaald voor betrouwbare bevochtigingsapparatuur en u kunt elke humidor verbeteren met de reeks precisie-luchtbevochtigers van Credo. De ultieme keuze is de Credo Precision 70 luchtbevochtiger.

Deze klassieke luchtbevochtiger is geoptimaliseerd voor 50 tot 100 sigaren en klaar voor gebruik met een eenvoudig maar zeer effectief ontwerp. De duurzame, harde plastic buitenschaal bevat speciaal oasis-schuim dat in de fabriek is behandeld met een propyleenglycoloplossing. Dit zorgt voor een ideale luchtvochtigheid van 70% voor uw sigaren en betekent dat u alleen gedestilleerd water hoeft toe te voegen om de optimale omstandigheden te behouden.

Onderhoud is eenvoudig, met slechts af en toe een hervulling met gedestilleerd water, ongeveer om de drie weken. Credo raadt aan om elke zes maanden de luchtbevochtiger te vullen met een hoogwaardige sigarenbevochtigingsoplossing om het schuim te verjongen. Dat is alles wat nodig is om de luchtbevochtiger in goede staat te houden en uw sigaren in een perfecte omgeving.

De Credo Precision 70-luchtbevochtiger biedt een tijdloos ontwerp en gebruiksgemak, waardoor het een alles- tijdfavoriet waarop u altijd kunt rekenen voor hoogwaardige sigarenbevochtiging. Het geeft u gemoedsrust, zodat u beter kunt ontspannen en kunt genieten van uw rookwaar.

Kleur:
Zwart
Merk:
Credo
Materiaal:
ABS plastic
Ontworpen voor luchtbevochtigers met een capaciteit voor:
100 sigaren
Materiaal binnenkant luchtbevochtiger:
Spons
Ean code:
4033215095604
Bekleding:
Geen
Gewicht product:
242 g
Afmetingen:
20 mm x 65 mm x 165 mm
Display:
Geen
Onderdeel Identificatie nummer:
Credo Precision 70 Humidifier

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 Klant beoordelingen en recensies
 5,0/5   (2 Waardering)
 100% (2 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 0% (0 Waardering)
 06 jan 2021
 22 mei 2018