adorini Label Clips Metaal

Review rating 4/5
(4 Waardering)
€1,50

Beschikbaarheid: Onmiddellijk / op voorraad
Ontvang het binnen 3-5 werkdagen
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
Als u net als veel sigarenliefhebbers bent, heeft u allerlei verschillende sigaren bewaard in uw humidor. Hoewel het geweldig is om verschillende sigaar opties te hebben, kan het bijhouden een bron van frustratie zijn. De innovatieve experts van adorini hebben het antwoord op dit probleem met een eenvoudige maar ongelooflijk efficiënte oplossing: de adorini labelclips metaal.
br> Deze metalen clips kunnen gemakkelijk worden bevestigd aan elke ceder verdeler in de reeks humidors van adorini's van het type M en L, waardoor uw sigarenorganisatie direct voordeel heeft. Met een elegante goudkleurige afwerking geven de clips een professionelere uitstraling die ideaal is voor op kantoor, de golfclub, lounges of andere commerciële instellingen.

Elke clip biedt ruimte voor gepersonaliseerde labels, dus schrijf of print een label, plaats het en u bent klaar! U bepaalt zelf hoe u de sigaren wilt labelen, of dit nu op merk, maat, dooscode, prijs, datum van aankoop, verpakkingstype, sterkte, proefnotities of op een andere manier is die u kunt bedenken om uw rookwaren te beschrijven. Heeft u een steeds veranderende rotatie van sigaren? Geen probleem. U kunt uw labels op elk gewenst moment verwisselen. Met de adorini Label Clips Metal heb je alle flexibiliteit binnen handbereik.
Onderdeel Identificatie nummer: 13940
Ean code: 4260128729207

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Review rating 4/5
(4 Waardering)
Review rating  
75 % (3 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
25 % (1 Waardering)
Review rating
 22 apr 2021
Review rating
 11 mrt 2021
Review rating
 04 mrt 2021
Review rating
 09 jul 2020
00:00 00:00