foto 2 foto 3
Xikar Jet Aansteker Forte Zwart

Xikar Jet Aansteker Forte Zwart


-14% Korting
€ 88,00
€ 103,00

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Aantal

 • Laagste prijs garantie
  Laagste prijs garantie
 • 100% tevredenheid gegarandeerd
  100% tevredenheid gegarandeerd

Xikar Jet Aansteker Forte - ZwartDe Xikar Jet Lighter Forte in Black is een krachtige jet aansteker met één vlam. Verchroomde decoratieve elementen aan de voorkant voegen een vleugje autosport-esthetiek toe dat aan een radiatorrooster doet denken. Deze aansteker zorgt niet alleen voor een betrouwbare ontsteking, maar heeft ook een ontwerp dat elegantie met een sportieve flair combineert.


 • **Sigarenpons:** Inclusief een uitklapbare sigarenpons met een diameter van 8 mm. Perfect om door alle gangbare sigaarformaten te prikken.

 • **Navulbare en regelbare vlam:** De aansteker is hervulbaar en de intensiteit van de vlam kan eenvoudig aan de onderkant van de aansteker, zonder gereedschap, worden aangepast.

 • **Motorsport-geïnspireerd ontwerp:** De chromen decoratieve elementen aan de voorkant, geïnspireerd op motorsport en een radiatorrooster, geven de aansteker een opvallende esthetiek.

 • **Compacte afmetingen:** Met afmetingen van 6,5 x 3,5 x 1,7 cm ligt de aansteker prettig in de hand en kan hij overal mee naartoe worden genomen.De Xikar Forte collectie staat voor kwaliteit en innovatie. De Jet Lighter Forte in Black is niet alleen een betrouwbare metgezel voor sigarenliefhebbers, maar maakt ook een statement op het gebied van stijl en functionaliteit.


Modell:
523BK
Soort vlam:
Jet vlam
Aantal vlammen:
1
Brandstof:
Butaangas
Kleur:
Zwart
Merk:
Xikar
 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst