VillaSpa Humidor Zwart

Review rating 5/5
(5 Waardering)
€1.195,00

Gratis verzending
Gratis verzending
Beschikbaarheid: Beschikbaar - wordt verzonden binnen 10 dagen
 Adorini HumiFit Humidor Oplosmiddel Premium 1L €6,95
Vloeistof voor luchtbevochtigers
Gedestilleerd water, verrijkt met zilverionen Antibacterieel
1 liter fles
  • Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
Als het gaat om het vinden van precies de juiste opslagruimte voor uw sigaren, dan zijn er humidors en VillaSpa humidors. De VillaSpa Humidor is een luxe creatie die zowel een krachtige vochtigheidsregeling als een unieke eigentijdse stijl biedt. Deze favoriet van connaisseurs is als een ontspannende spa voor uw sigaren!

De VillaSpa Humidor Zwart voegt een indrukwekkende aanwezigheid toe aan elke kamer met zijn elegante zwarte lakafwerking. Het slot en sleutelset voor extra veiligheid en de diep geplaatste handgrepen voor gemakkelijkere mobiliteit dragen beide bij aan de aantrekkelijke stijl van de humidor.

Deze prachtige humidor opent om een ​​interieur van okoume te onthullen; een ideaal hout voor humidors die de smaak of het aroma van sigaren niet aantasten. Hoogwaardige kwadrantscharnieren zorgen ervoor dat het deksel soepel beweegt. Tegelijkertijd zorgen twee dienbladen op het bovenste niveau voor een betere organisatie van sigaren en ruimte voor luchtvochtigheid om vrij te circuleren voor tot 240 sigaren van Corona-formaat.

Het meegeleverde CigarSpa bevochtigingssysteem is waar de humidor zich echt onderscheidt. Het apparaat levert nauwkeurige vochtigheidsregeling dankzij een speciaal ontworpen zacht verdampingsmembraansysteem. U hoeft slechts elke 4 tot 6 maanden gedestilleerd water toe te voegen en uw sigaren worden in een constant, optimaal klimaat bewaard.

Met een krachtige ingebouwde microprocessor kunt u de luchtvochtigheid tussen 55% en 75% aanpassen met slechts een druk op de knop, om het perfecte niveau voor uw sigaren te bereiken. Batterij met een lange levensduur betekent minder onderhoud en geen gedoe met vervelende snoeren. Het digitale display geeft in één oogopslag de huidige omstandigheden weer, evenals gemiddelden voor luchtvochtigheid en temperatuur. Het laat u zelfs weten wanneer de batterij bijna leeg is en wanneer het tijd is om water toe te voegen.

Met al deze functies verpakt in één bundel van goedheid is de VillaSpa Humidor een fantastische manier om uw sigaren te bewaren zoals ze verdienen. De humidor en zijn robuuste bevochtigingsmogelijkheden maken het gewoon een van de beste.
Capaciteit voor 240 corona sigaren.

Bereken online hoeveel van uw favoriete sigaren in een humidor passen
Ean code: 4260128720617
Gewicht: 8000 g
Breedte binnenkant lade: 135 mm
Garantie: 24 maanden
Merk: Villaspa
Hygrometer: Digitaal met sensor
Aantal dividers: 2
Materiaal van luchtbevochtigersdoos: Hout
Aantal lades: 2
Onderdeel Identificatie nummer: h715
Lengte van lade aan binnenkant: 252 mm
Hoogte binnenkant lade: 35 mm
Afwerking buitenkant: Glans
Slot en sleutel om luchtbevochtiger te sluiten: Ja
Materiaal vineer buitenkant: Geschilderde lak
Afmetingen: 150 mm x 430 mm x 320 mm
Kleur: Zwart

Humidor Bestseller

Mis de bestsellers niet in onze TOP3 meest populaire categorieën #1 Humidors, #2 Humidorkabinetten en #3 Adorini Humidors.

Klant beoordelingen en recensies

Algemene waardering Review rating 5/5
(5 Waardering)
Review rating  
100 % (5 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating  
0 % (0 Waardering)
Review rating
 16 feb 2015
Orgineel vertaald uit het Italiaans
PERFECT
Review rating
 11 okt 2011
Orgineel vertaald uit het German
Prachtige humidor, bevochtigingsstysteem ziet er goed uit en ziet er goed uitgedacht uit en betrouwbaar- over de lange termijn kan ik niks zeggen.
Review rating
 16 feb 2015
Review rating
 25 sep 2014
Review rating
 21 dec 2011
00:00 00:00